Porto-Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda?

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda Porto'ya konuk oluyor. Peki Porto - Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte detaylar...

Giriş Tarihi 12 Eylül 2017, 00:00 Güncelleme 12 Eylül 2017, 19:31
Porto-Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda?

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın 7'inci Şampiyonlar Ligi macerası yarın akşam Portekiz'de başlıyor. Geçen sezon Dynamo Kiev'e yenilerek gruptan çıkma şansını son anda kaybeden Beşiktaş, bu kez işi son maça bırakmak istemediği için Porto karşısında iyi bir sonuç alarak iddiasını ortaya koymak amacında. Yarın akşam TSİ 21:45'te Dragao Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı İngiliz hakem Anthony Taylor yönetecek. Porto - Beşiktaş maçı Tivibuspor'dan canlı yayınlanacak.

TEK HEDEF VAR GRUPTAN ÇIKMAK
Beşiktaş'ın yer aldığı G Grubunda güçlerin birbirine yakın olduğu göz önüne alındığında her takımın hem 1'inci hem de 4'üncü olması sürpriz sayılmayacak.

Bu açıdan bakıldığında Porto'nun yanı sıra Monaco ve R.Leipzig gibi zorlu rakiplerle mücadele edecek olan Siyah Beyazlıların, deplasmanda alacağı puanlar hayati önem taşıyor. Ancak deplasmanda alınacak puanları iç sahadaki puanlarla artırmadıktan sonra geçen sezonki son maç dramı ile karşı karşıya kalmak yine mümkün. Geçen yıl deplasmandan 4 puan çıkartan Siyah Beyazlılar iç sahada galibiyet çıkartamayıp sadece 3 beraberlik almıştı.Şenol Güneş'in öğrencileri aynı sonu yaşamamak için içerdeki maçlarda mutlak galibiyet ve deplasman maçlarında da sürpriz galibiyetlerle maksimum puan toplayıp gruptan çıkmak için sonuna kadar mücadele edecek.

KADRODA SÜRPRİZE YER YOK
Süper Lig'in ilk 4 haftasında 3 galibiyet ve 1 beraberlik alan Siyah Beyazlılarda Teknik Direktör Şenol Güneş Şampiyonlar Ligi için K.Karabükspor maçında rotasyonla başlamıştı. Quaresma, Atiba ve Cenk Tosun'u Karabük'te dinlendiren Güneş 3 oyuncuya da Porto karşısında yer verecek ve sahaya Gökhan Gönül haricinde ideal kadrosu ile çıkacak. Gönül'ün yokluğunda Adriano'yu sağbeke oynatmayı planlayan Güneş, Brezilyalı oyuncunun da sakatlanması ile bu görevi Necip'e vermişti. Adriano'nun iyileşmesiyle Porto karşısında sağbekte oynayacak oyuncu Necip-Adriano arasında yapılacak tercihten sonra netleşecek. Tecrübeli hocanın yarın akşam sahaya Fabricio, Adriano (Necip), Pepe, Tosic, Caner, Atiba, Oğuzhan, Quaresma, Talisca, Babel ve Cenk Tosun onbiri ile çıkması bekleniyor.

Bu arada Beşiktaş daha önce ilan ettiği gibi Porto maçı dahil hiçbir Avrupa maçına taraftar götürmeyecek.