'Türk Messi' sahne aldı!

Trabzonspor'un 1999 doğumlu futbolcusu Abdülkadir, Gençlerbirliği maçında ikinci yarıda oyuna girerek maça adeta damgasını vurdu.

Giriş Tarihi 10 Eylül 2017, 00:00 Güncelleme 10 Eylül 2017, 21:06
’Türk Messi’ sahne aldı!

İÇİNDEKİLER

Gençlerbirliği karşısında kilidi açmakta zorlanan Trabzonspor, Abdülkadir Ömür ile Yusuf Yazıcı'nın ikinci yarıda maça dahil olmasıyla golleri sıraladı.

AKYAZI'DAKİ MAÇTA İLK YARIDA ETKİLİ OLAMAYAN BORDO-MAVİLİLER 'EVLATLARIYLA' İŞİ BİTİRDİ
1999 doğumlu Abdülkadir ile 1997 doğumlu Yusuf Yazıcı, yedek başladıkları maçta ikinci yarıda yaptıkları birer asistle galibiyetin mimarı oldular.
UEFA'nın Türk Messi benzetmesi yaptığı ve Guardian'ın en iyi 60 yetenek arasında gösterdiği Abdülkadir Ömür, beraberlik golünün asistini yaptı.

Abdülkadir Ömür, Göztepe maçında son 15 dakikada oyuna girmiş dikkat ve çekmişti.

ABDÜLKADİR ÖMÜR DÜMENE GEÇTİ!
Trabzonspor'un 1999 doğumlu yeteneği Abdülkadir Ömür, 45 dakikada yaptığı 4 kilit pasla hücumda üretkenlik yarattı.Genç oyuncu, takımın zorlandığı dakikalarda ceza sahasına yaptığı 4 orta ile golcülere pozisyon hazırladı.%89,3 pas yüzdesiyle oynayan 18 yaşındaki oyuncu maçı 1 asistle tamamladı.

YUSUF YAZICI 'AL DA AT' DEDİ
Trabzonspor alt yapısının bir başka ürünü olan Yusuf Yazıcı da galibiyete 1 asistle katkı yaptı. Maça 11'de başlayan Yusuf Yazıcı, 84. dakikada Rodallega'nın golünün pasını verdi.

İKİ YILDIR AVRUPA'NIN GÜNDEMİNDE
Trabzonspor'un bugün Gençlerbirliği ile evinde oynadığı maçta, Türk futbol piyasası yeni bir genç yıldız kazandı.

1999 doğumlu Trabzonspor'un altyapısından yetişen Abdülkadir Ömür, bugünkü maçta gösterdiği performansla gündeme oturdu. Trabzonspor'dan Olcay Şahan'ın attığı golde asist yapan Abdülkadir, 2 yıldır Avrupa'nın gündeminde.

2015 yılında Abdülkadir Ömür, Şampiyonlar Ligi'nin resmi Twitter hesabından, "'Türk Messi' ya da bir sonraki George Hagi?' 16 yaşındaki harika çocuk Abdülkadir Ömür ile tanışın" ifadeleriyle tanıtılmıştı.

Şimdi Türkiye Abdülkadir Ömür'ü konuşuyor.

.