Devlerden büyük zafer

Büyük Britanya’yı adeta sahadan sildik. Avrupa Şampiyonası’ndaki ilk galibiyetimizi elde ettik. Sıradaki rakibimiz Sırbistan...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Eylül 2017 Güncelleme 03 Eylül 2017, 02:10
Devlerden büyük zafer

İÇİNDEKİLER

A Milli Basketbol Takımımız, Avrupa Basketbol Şampiyonası D Grubu ikinci maçında Büyük Britanya'yı 80-74 mağlup etti ve turnuvadaki ilk galibiyetini ladı. Ülker Sports Arena'da oynanan maça taraftarının desteği ile başlayan 12 Dev Adam, ilk çeyreği rakibi karşısında 23-18 önde kapamayı başardı.

​İKİNCİ ÇEYREKTE FARKI AÇTIK
İkinci çeyreğe hızlı başlayan Milli Takımımız, Furkan, Melih ve Cedi Osman ile etkili oldu. Büyük Britanya'ya istediklerini yapma fırsatı vermeyen Ay-Yıldızlılar, ilk yarıyı 49-36 üstün tamamladı.

​SEMİH'TEN ÇOK BÜYÜK KATKI
Üçüncü periyotun ilk dakikalarında Semih Erden ile pota altındaki etkinliğini sürdüren Milliler, oyunun kontrolünü tamamen eline aldı. 12 Dev Adam maçın son çeyreğine 10 sayılık üstünlükle girdi: 64-54.

​MELİH MAHMUTOĞLU YILDIZLAŞTI
Dördüncü çeyrekte de harika bir oyun ortaya koyan 12 Dev Adam, parkeden 84-70 galip ayrılarak gruptaki ilk galibiyetini aldı. 24 sayı atarak en skorer ismi olan Melih Mahmutoğlu maça damga vurdu.