Antalya’da Nasri şovu!

Transferin flaş takımı Antalyaspor Samir Nasri için Antalya kalesinde imza töreni düzenledi. Yıldız futbolcu, “Vizyonu olan ve tarih yazmak isteyen bir başkan için buradayım” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ağustos 2017 Güncelleme 23 Ağustos 2017, 02:08
Antalya’da Nasri şovu!

İÇİNDEKİLER

Antalyaspor kadrosuna kattığı dünya yıldızı Samir Nasri için dün şehrin merkezinde Antalya kalesinde imza töreni düzenledi. İmza töreninde büyük coşku yaşandı. Antalyasporlu taraftarlar tezahüratlarıyla imza töreninde adeta maç havası estirdi. Samir Nasri'nin tören sırasında yaptığı açıklamalar da taraftarların coşkusunu bir kat daha arttırdı. Yıl.dız futbolcu konuşmasında "Diğer İstanbul takımlarıyla da transfer görüşmeleri yaptım. Vizyonu güçlü taraftarı olan, tarih yazmak isteyen ve Başkan Ali Şafak Öztürk için Antalyaspor'u seçtim. Antalyaspor ile çok büyük başarılara imza atmak istiyorum. Yeni takımımla yeni bir sayfa açtım. " diye konuştu.

ONLAR İSTEDİ BİZ ALDIK
Antalyaspor Başkan Ali Şafak Öztürk ise, "Avrupa'nın birçok büyük kulübü Nasri'nin peşinden koşuyordu ama Antalyaspor oyuncuyu gizlice transfer etti. Biz Antalyaspor'u daha büyük yerlere getirmek için çalışıyoruz. Nasri gibi bir yıldızı getirmek çok önemli" ifadelerini kullandı.