Ve Demba Ba dönüyor

Kartal’ın kadrosuna katmak istediği Demba Ba,”Beşiktaş’la anlaşmak için her fedakarlığı yaparım”

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ağustos 2017 Güncelleme 21 Ağustos 2017, 00:51
Ve Demba Ba dönüyor

İÇİNDEKİLER

Demba Ba'nın bu açıklamaları Beşiktaş taraftarını sevindirecek. Siyah-Beyazlı kulübün kadrosuna katmak için görüşmelerini sürdürdüğü Senegalli futbolcu 4 günlük tatil için Bodrum'a geldi. Yalıkavak'ta bir otelde kalan futbolcu Bodrum Belediyespor'un sahasında yardımcı antrenörü ile birlikte antrenman yaptı. Demba Ba sözleşme ile ilgili açıklama yapmak istemediğini ancak sakatlık durumunun düzeldiğini ve bir an önce liglere dönmek istediğini ifade etti. Senegalli golcü, "Beşiktaş'la anlaşmak istiyorum" dedi.

ŞENOL HOCAYA GÜVENİM HEP SONSUZ
Türkiye'yi çok sevdiğini vurgulayan Demba Ba, "İnşallah anlaşacağız. Türkiye'de lig çok heyecanlı. Başka hiçbir ülkede böyle bir heyecan yok. Hangi hafta ne olacağı belli değil. Şenol Hoca'ya her zaman benim ve futbolcu arkadaşlarımın güveni sonsuzdur. İnşallah burada kalmak istiyorum. Beşiktaş'ta en az 2 şampiyonluk yaşamak beni çok mutlu edecek. Bu potansiyele sahibiz" diye konuştu.

ÖNCE YABANCI KONTENJANI BOŞALACAK
Beşiktaş Yönetimi'nin Demba Ba ile bir görüşme yapacağı ancak önce takımdaki yabancı kontenjanının boşaltılması çalışmalarının bitmesi gerektiği öğrenildi. Senegalli futbolcu eğer sağlam çıkarsa bonservis bedeli ödenmemek koşuluyla transfer edilecek. Negredo'da istenilen verimin alınamaması ihtimalini düşünen Beşiktaş Yönetimi'nin Demba Ba'ya çok sıcak baktığı gelen bilgiler arasında.