Bizim için sezon yeni başlıyor

Tecrübeli hoca oyuncularına kötü gidişata son vereceklerini söyledi. Kocaman, “Bizim için sezon yeni başlıyor. Hepinize olan inancım tam” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Ağustos 2017 Güncelleme 20 Ağustos 2017, 00:48
Bizim için sezon yeni başlıyor

İÇİNDEKİLER

Aykut Kocaman'dan terapi... Fenerbahçe Teknik Direktörü önce ligdeki Göztepe beraberliği ardından da UEFA Avrupa Ligi'nde Vardar ile oynanan maçta alınan yenilgi nedeniyle morali bozulan futbolcularıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Tecrübeli hoca, Trabzonspor maçıyla taraftarlarının karşısına bu sezon ilk kez çıkacaklarını hatırlatarak, "Bizim için sezon yeni başlıyor. Bu maçta alacağımız bir galibiyetle kötü gidişata son vereceğimize eminim. Hepinize olan inancım tam. Kalitenizle fark yaratacağınızı biliyorum" dedi.

GEÇMİŞİ UNUTUN GELECEĞE BAKIN
BU sezon ligin çok zorlu geçeceğini oyunculara söyleyen Aykut Kocaman, "Başlangıçta bazı sürpriz sonuçlarla karşılaşmamız mümkün. Bu takım daha yeni oturuyor. İlk haftalarda beklenmedik sonuçlarla karşılaşabiliriz. Göztepe ve Vardar maçları geride kaldı. Biz geçmişe takılmamalı ve geleceğe bakmalıyız. Ligde ilk galibiyetini alacağınıza ve Vardar'ı da eleyeceğinizi biliyorum" ifadesini kullandı.

KOCAMAN OFANSİF FUTBOL OYNATACAK
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın Trabzonspor karşısında takıma hücum futbol oynatacağı öğrenildi. Maçın başlangıç düdüğüyle birlikte rakip kaleye büyük bir baskı kurmak isteyen tecrübeli hocanın tüm oyun stratejisini buna göre yaptığı belirlendi. Ofansif bir futbol anlayışıyla sahaya çıkacak olan Sarı-Lacivertli takımda forvette sakatlığı geçen Van Persie'nin oynaması bekleniyor.