Barça yüksek uçtu

G.Saray, eski yıldızını kiralık olarak istedi. Ancak İspanyol ekibi, ‘Onu sadece bonservisiyle veririz . Bu rakam da 25 milyon Euro’dan aşağıya olmaz’ dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Ağustos 2017 Güncelleme 18 Ağustos 2017, 01:29
Barça yüksek uçtu

İÇİNDEKİLER

Galatasaray eski yıldızı Arda Turan'ı kadrosuna katmak için yoğun çaba harcıyor... Sportif Direktör Cenk Ergün, yıldız oyuncuyla her konuda anlaşma sağladı. Ancak transferin uzamasının sebebi Barcelona.... İspanyol ekibinin Teknik Direktörü Valverde, Arda Turan'ı takımda düşünmüyor. Hatta, yönetime, "Arda'yı satabiliriz" raporu verdi. Galatasaray, tecrübeli oyuncuyu Barcelona'dan kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Ancak Barcelona da oyuncuyu bonservisiyle elden çıkarmanın peşinde. Son görüşmede Barcelona, G.Saray yönetimine, "Arda'yı kiraık vermeyiz. Bonservisiyle alabilirsiniz. O rakam da 25 milyon Euro. Daha aşağıya olmaz" dedi.

GALATASARAY BEKLEME KARARI ALDI
Bu görüşmeden sonra Sportif Direktör Cenk Ergün, Başkan Dursun Özbek ile özel bir görüşme yaptı. Bu görüşmede Arda transferi için yeni bir strateji oluşturuldu. Yeni plana göre, Galatasaray, Arda Turan için bekleme kararı aldı. Barcelona Yönetimi'nin kararının değişmesini bekleyecek Sarı-Kırmızılılar buna göre rotasını çizecek. Arda da G.Saray'a dönmek için can atıyor.