Hedef gruplara kalmak

F.Bahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Vardar maçı öncesi “Hedefimiz gruplara kalmak. Kağıt üzerindeki güç farkını kullanarak, amacımıza ulaşmak istiyoruz” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ağustos 2017 Güncelleme 17 Ağustos 2017, 00:00
Hedef gruplara kalmak

İÇİNDEKİLER

F.Bahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Vardar ile oynayacakları karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu Hedeflerinin turu geçmek olduğunu söyleyen deneyimli teknik adam, "Ana amacımız gruplara kalmak. Bunun için de iki takım kıyasıya mücadele edecek. Kağıt üzerinde var olan güç farkını kullanarak, amacımıza ulaşmak en büyük hedefimiz. Tam olarak kadroya karar vermedim, ancak ön tarafta fazla seçeneğimiz yok zaten.Düzenini bulmuş bir takım olunca bu sorunların ötesine geçeceğiz." ifadelerini kullandı.

VOLKAN'A SAHİP ÇIKTI
Kaleci Volkan Demirel'in Göztepe maçanıda yediği hatalı gol sonrası sorulan, "Vardar maçında kalede değişiklik yapmayı planlıyor musunuz?" sorusuna Kocaman, "Bir tane hatalı gol yedi diye bir oyuncuyu takımdan kesmek değil de bütün olarak düşünmek, daha önce neler verdiğini düşünerek devam edeceğim. İnsanları harcama değil, kazanma yönüm daha fazla basıyor" diye konuştu.