Gustavo Gomez misillemesi

Bordo-Mavililer, F.Bahçe’nin görüştüğü Milan’ın Paraguaylı stoperi Gustavo Gomez için İtalyan ekibine resmi teklif yaptı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ağustos 2017 Güncelleme 17 Ağustos 2017, 01:38
Gustavo Gomez misillemesi

İÇİNDEKİLER

Brezilyalı yıldız Giuliano'yu Fenerbahçe'ye kaptıran Trabzonspor, adı Sarı Lacivertlilerle anılan savunma oyuncusu Gustavo Gomez'i satın almak için Milan'la görüşmelere başladı. Stoper arayışlarını sürdüren Bordo-Mavililer, uzun süredir Serdar Taşçı için Rus ekibi Spartak Moskova ile görüşüyordu. Giuliano transferinden sonra Sarı-Lacivertliler misilleme olarak Serdar'a yöneldi. Bunun üzerine Trabzon, daha önce Fenerbahçe'nin teklif yaptığı Milan'ın Paraguaylı stoperi Gustavo Gomez ile görüşmelere başladı.

GOMEZ, 24 YAŞINDA VE TAM BİR SAVAŞÇI
Mılan ile sözleşmesi 2021 yılında sona erecek Gomez, 24 yaşında ve geçtiğimiz sezon Lanus'tan Milan'a transfer oldu. 21 kez Paraguay Milli Takım formasını giyen ve 2 gol kaydeden genç oyuncu hava toplarındaki hakimiyeti ve savaşçı yapısıyla öne çıkıyor. Trabzonspor da tıpkı Fenerbahçe gibi oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Bordo-Mavililer transferde oldukça kararlı.

STOPER VE 10 NUMARA TRANSFERİ OLACAK
Trabzonspor Gustavo Gomez dışında Serdar Taşçı, Dragovic, Sissoko ve Sosa transferleri için de yoğun bir çalışma içinde... Gomez dışında bu isimlerle de görüşmelerini sürdüren Bordo- Mavililer, bir stoper ve bir 10 numara transferi yapacak. Yönetimin F.Bahçe maçına kadar taraftara müjdeyi vermesi bekleniyor. Sosyal medyadaki taraftarlar da transferlerin bir an önce bitmesini istiyor.