Şimdi sırada Fener var

Süper Lig’e 3 puanla başlayan Trabzon, gözünü F.Bahçe maçına çevirdi. Fırtına’nın Kadıköy’deki kozu Burak Yılmaz olacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Ağustos 2017 Güncelleme 16 Ağustos 2017, 00:48
Şimdi sırada Fener var

İÇİNDEKİLER

Ligin ilk haftasında sahasında Konyaspor'u 2-1 yenerek sezona 3 puanla başlayan Trabzonspor'da gözler bu hafta sonu oynanacak olan Fenerbahçe derbisine çevrildi. Teknik direktör Konya galibiyetini futbolcularından unutmalarını isteyen Ersun Yanal, özel bir program dahilinde takımını Sarı-Lacivertlilerle oynayanacak olan mücadeleye hazırlıyor. Fenerbahçe maçı öncesi özellikle takım savunmasına ağırlık veren Yanal, önce Sarı-Lacivertli takımın ataklarını durdurmayı, ardından ise fişi çekmeyi planlıyor.

FIRTINA'NIN KOZU BURAK YILMAZ
Trabzonspor'un Fenerbahçe karşısındaki en büyük kozu ise yeni transfer Burak Yılmaz olacak. Bordo-Mavili takımdaki ikinci dönemindeki ilk maçında Konyaspor'a karşı iki gol birden atan ve takımına galibiyeti getiren 32 yaşındaki forvet, Kadıköy'de kilit isim olacak. Ersun Yanal'ın dev derbi öncesi Burak ile özel olarak ilgilendiği ve deneyimli futbolcuyu maça motive ettiği öğrenildi.

TRABZON HASRETE SON VERMEK İSTİYOR
Fenerbahçe ile oynadığı son 16 maçta galibiyet yüzü göremeyen Trabzonspor, 20 Ağustos Pazar günü Ülker Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşma ile bu hasrete son vermek istiyor. Sarı- Lacivertlilere karşı son galibiyetini 2010-2011 sezonunda 3-2'lik skorla elde eden Bordo-Mavililer, rakibine karşı oynadığı son 16 resmi maçta 10 mağlubiyet ve 6 beraberlik aldı.