Ölüsü bile kazanıyor!

Beşiktaş, Antalya önünde çok az pozisyon buldu. Medel ve Lens gibi yıldızları oynamazken Negredo çok az şans buldu. Şenol Güneş maç sonrasında, “Hakemle kazandığımızı düşünmüyorum” ifadesini kullandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Ağustos 2017 Güncelleme 14 Ağustos 2017, 01:40
Ölüsü bile kazanıyor!

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Antalyaspor'u 2-0 yenerek lige iyi bir başlangıç yaparken hiç de iyi sinyaller vermedi. Negredo maçın sonlarında çok az şans buldu. Yeni transferlerden Medel kadroya alınmazken Lens de kulübede oturdu. Ayrıca Adriano da kadroda yer almadı. Beşiktaş tüm eksikliklerine rağmen yaptığı flaş transferlerle adından söz ettiren Antalyaspor karşısında kazanmayı başardı. Siyah- Beyazlılar pozisyon kıtlığı yaşadığı maçta işi bitirerek bu kötü görüntüsüne rağmen ilk maçta sahadan zaferle ayrılmayı başardı.

PENALTIYLA KAZANDIĞIMIZ DOĞRU DEĞİL
Maçtan sonra Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş penaltıyla kazandıkları iddialarına katılmadığını söyledi. Tecrübeli hoca, "Geçen sene Çakır'la 1 maç kazandık. Fırat Aydınus'la ise hiç kazanamadık. Ben Antalya önünde hakemle kazandığımıza inanmıyorum. Lens zamanla oynayacaktır. Sezon bir maraton. 3 maç sonra daha iyi olacağımıza inanıyorum. Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum" ifadesini kullandı.



ÇAKIR'IN PENALTI KARARI BÜYÜK TEPKİ YARATTI
BEŞİKTAŞ' ın Cenk Tosun'la kazandığı penaltı kararı taraflı tarafsız tüm otoriteler tarafından haksız karar olarak değerlendirildi. Karşılaşmanın 63. dakikasında Cenk Angelo ile girdiği ikili mücadele sonrasında kendisi yerde buldu. Cüneyt Çakır bu pozisyona penaltı kararı verirken Antalyasporlu oyuncular bu karara uzun süre itirazda bulundu. Otorotiler ise kararı haksız buldu.

CENK TOSUN ŞAŞIRTTI
Maç sonrasında Cenk Tosun ise penaltı pozisyonuyla ilgili olarak, "Ceza sahasının içinde ince dokunuşlar bile yetiyor. Penaltı kararı çıksın diye kendimi yerde buldum. Dengem bozuldu. Bence penaltı kararı kesinlikle doğru" ifadesini kullandı.



SEBA RUHU TRİBÜNDE
Beşiktaş
'ın efsane başkanı Süleyman Seba ölümünün 3. yılında kabri başında anıldı. Siyah-Beyazlı yöneticiler, Seba'nın yakınları ve taraftarlar anma törenine katıldı. Bu arada Feriköy Mezarlığı'ndaki törende Beşiktaşlı yöneticiler G.Saray'ın kurucusu Ali Sami Yen'in de mezarını ziyaret etti. Daha önce de G.Saraylılar Ali Sami Yen'i anarken Seba'yı da ziyaret etmişti. Beşiktaşlı futbolcular da maç öncesi Seba tişörtü giyip eski başkanı andı.

KARTAL SEZONA İYİ BAŞLADI
Son 2 sezonun şampiyonu Beşiktaş, güçlü rakibi Antalyaspor karşısında seyircisiz oynadığı maçta yeterince pozisyon bulamadı. Siyah-Beyazlı takım ilk yarı 2 pozisyon bulurken bunlardan birini gole çevirdi. Karşılaşmanın 2. yarısında da az pozisyon bulan Siyah-Beyazlılar buna rağmen zorlu maçı 2-0 kazanarak 3 puan aldı. Kartal Pepe ve Cenk'in golleriyle önemli bir maçtan zaferle ayrıldı.

VODAFONE PARK'TA İLK SEYİRCİSİZ MAÇ
Beşiktaş Vodafone Park'ta ilk kez seyircisiz bir maça çıktı. Siyah-Beyazlı takım 11 Nisan 2016'da hizmete giren Vodafone Park'ta Antalyaspor maçına kadar seyircisiz kalmamıştı. Kartal Antalyaspor karşısında beklenen futbolu sergileyememesine rağmen maçtan 2-0 galip ayrılarak 3 puan aldı.

90+FUTBOL-ERMAN TOROĞLU
Beşiktaş'a verilen penaltı rezalet bir karar. Uzaktan yakından penaltıyla ilgisi yok. Klasik bir Çakır faciası. Beşiktaş'ın zaten buna ihtiyacı yok. Babası her taraftan camianın içinde kalmak için her şeyi yapıyor. Baba-oğul bazı mücadelelerin içindeler. Türk hakemliği ne çekiyorsa sülale boyu onlardan çekiyor.