Nerede kalmıştık!

Siyah-Beyazlılar cezası nedeniyle seyircisiz oynadığı maçta yeni transferi Pepe’nin ilk yarıdaki kafa golüyle öne geçti. 63. dakikada Cenk Tosun penaltı kazandırdı. Topun gerisine geçip ağlara yollayan yıldız futbolcu skoru da belirledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Ağustos 2017 Güncelleme 14 Ağustos 2017, 01:40
Nerede kalmıştık!

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş şampiyon gibi başladı!.. Süper Lig'de son iki sezonu mutlu sonla tamamlayan Kartal, 2017- 18 sezonunun ilk maçnıda Antalyaspor'u 2-0 yendi. Siyah-Beyazlılar cezası nedeniyle seyircisiz oynanan maça tutuk başladı. 20. dakikada Quaresma'nın pasıyla sağ çaprazdan ceza sahasına giren Beck, dar açısına rağmen sert vurdu ancak Boffin gole izin vermedi.

PEPE ÖNCE DİREĞE NİŞANLADI!
23. dakikada Quaresma'nın serbest vuruşta ortaladığı topa Pepe kafayla vurdu ancak kaleciyi geçen top üst direkten döndü. 32. dakikada Cenk Tosun'un pası sonrası ceza sahası içinde topla buluşan Babel'in şutu yandan dışarı çıktı.

CENK PENALTIDAN AFFETMEDİ
45+4'te Caner Erkin soldan soldan serbest vuruşu kullandı. Pepe arka direkte golü attı: 1-0. 63. dakikada Cenk Tosun penaltıdan topu ağlara yolladı ve fark ikiye çıktı. Kalan dakikalarda skor değişmedi ve Kartal 3 puanı aldı.


ETKİSİZ KALDILAR
Antalya önünde Beşiktaş'ın çok şeyler beklediği Oğuzhan ve Babel dün gece hayal kırıklığı yarattı. Şenol Güneş özellikle ikinci yarıda çok sayıda top kaybı yapan Oğuzhan'ı 74. dakikada oyundan aldı. Babel ise kötü oyununa rağmen 90 dakika sahada kalmayı başardı.



NEGREDO 87'DE GİRDİ LENS YEDEK OTURDU
Beşiktaş teknik Direktörü Şenol Güneş'in yeni transferlerden Alvaro Negredo ve Jeremain Lens'e Antalyaspor önünde forma verip vermeyeceği merak konusuydu... Tecrübeli hoca her iki yıldızı da yedek kulübesinde oturttu. Güneş, Negredo'yu 87'de oyuna alırken, Lens'e süre vermemeyi tercih etti.

90+FUTBOL-RIDVAN DİLMEN
Pepe ilk kafa vuruşunda direğe takıldı. İkincisinde yaptı golü. Adam bundan 1 ay öncesinde Konfederasyon Kupası'nda oynuyor, son maçında gol atıyor. Beşiktaş'ta ilk lig maçında gol atıyor. Beşiktaş'ın güçlü bir 18'i var fakat henüz takım olarak hazır durumda değiller.