Beşiktaş sabretti Vida’yı bitirdi

Yönetim 3 ay önce Vida için Dinamo Kiev’e 5 milyon Euro önermiş ancak Ukrayna kulübünden ret cevabını almıştı. Vida’nın sözleşmesinin sene sonunda bitecek olmasını iyi kullanan Beşiktaş sabredip işi bitirdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Ağustos 2017 Güncelleme 14 Ağustos 2017, 00:49
Beşiktaş sabretti Vida’yı bitirdi

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın Vida planı sonunda tuttu... Siyah-Beyazlı yönetim bundan 3 ay önce Hırvat futbolcu için Dinamo Kiev kulübüne 5 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli önermiş ancak Ukrayna kulübünün yöneticileri ret cevabı vermişti. Vida'nın Kiev'le olan sözleşmesinin bu yılın sonunda bitecek olmasını iyi bilen Siyah-Beyazlı yönetim bu cevabın ardından sessiz bir bekleyişe girdi. Daha önce tok satıcı rolü üstlenen Dinamo Kiev ise bu oyuncuyu istediği rakama satamayınca Beşiktaş'ın sunduğu 2 milyon Euro'ya razı oldu.

VİDA İLE 2+1 YILLIK SÖZLEŞME YAPILACAK
Beşiktaş Yönetimi bu transferi yarın duyurmaya hazırlanırken Hırvat yıldızla 2+1 yıllık anlaşma imzalanacağı öğrenildi. Öte yandan Hırvat futbolcu Dinamo Kiev'de birlikte forma giydiği Jeremain Lens'le olan bir fotoğrafını paylaştı. Vida'nın bu paylaşımı artık bu transferin bittiği şeklinde yorumlandı. Beşiktaş Yönetimi Vida'yı transfer ederek stoper krizine kesin olarak nokta koymayı hedefliyor.