Negredo: 35 golden fazla atmak istiyorum

İspanyol golcü, “Daha önce 35 gol atacağıma dair bir kağıda imza attım. Ama kimse garanti veremez... Atmak istediğim rakam bunun üzerinde” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Ağustos 2017 Güncelleme 12 Ağustos 2017, 01:49
Negredo: 35 golden fazla atmak istiyorum

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'tan teklif geldiğinde kabul ettiğini, ancak kulübü ile ilgili sürecin uzadığını söyleyen Negredo, "Buraya gelmek için kararlıydım ve sonuçta çok parlak bir transfer sürecinden sonra buradayım" dedi. Yıldız oyuncu, Beşiktaş'ın özel bir kulüp olduğunu söylerken "Bu ailenin bir parçası olmak ve bu kulübü daha da büyütmek için buradayım" diye konuştu.

DOYUMSUZUM
GOL hedefi için de konuşan Negredo, "Bana daha önce de böyle bir soru geldi ve bir kağıda 35 gol yazıldı. Ben de 'Tabi ki imzalarım dedim' ama kimse bunun garantisini veremez. Atmak istediğim rakam bunun da üzerinde. Bu konuda doyumsuzum" şeklinde konuştu. Beşiktaş'ın bir başka yıldızı Pepe hakkında da konuşan Negredo, "Onunla birbirimizi çok iyi tanıyoruz. Çok iyi ve çok güçlü bir oyuncu" ifadelerini kullandı. Tecrübeli golcü, yeni sezonda gösterecği performansla yeniden İspanya Milli Takım forması giymek istediğini sözlerine ekledi.