Artık her şey Arda için

Kadrosuna tam 7 yıldız katarak transferi büyük oranda bitiren Galatasaray en flaş hamleyi sona sakladı. Yönetim Arda Turan’ı Florya’ya geri döndürmek için kolladı sıvadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ağustos 2017 Güncelleme 02 Ağustos 2017, 01:45
Artık her şey Arda için

İÇİNDEKİLER

Son yılların en büyük transfer operasyonlarından birisine imza atan Galatasaray durmuyor... Şu ana kadar Gomis, Belhanda, Maicon, Mariano ve Badou Ndiaye'yi kadrosuna katan, Feghouli ve Fernando'yu da kampa bekleyen Sarı-Kırmızılılar çok flaş bir hamleye daha hazırlanıyor. Yönetim, Barcelona'dan ayrılma noktasına gelen Arda Turan'ı yeniden Florya'ya döndürmek için çok ciddi atımlar atmaya başladı. Yaklaşık 10 gün önce kulübe yakın kişilerin Başkan Dursun Özbek'e "Arda Turan dönmeye hazır" haberini ilettiği, teknik direktör Tudor'un da onayının ardından hafta başında resmi girişimlerin başladığı öğrenildi. Galatasaray yönetimi, yıldız futbolcu ile görüşerek maddi konularda anlaşma sağladı.

​BARCELONA SATMAK İSTİYOR AMA...
Ardından Barcelona ile temasa geçen Sarı-Kırmızılılar kiralama teklifini iletti. İspanyol kulübünün, teknik direktörü Valverde'nin istemediği Arda Turan'ı bonservisiyle göndermeyi düşündüğü fakat iyi bir teklif gelmediği için Galatasaray'ın teklifine sıcak bakıldığı öğrenildi. Bu transfer için acele etmeyen ve adımları tek tek atan yönetim, Arda'nın da desteğiyle bu işi bitireceğine inanıyor.

VALVERDE'NİN RAPORU KESİN: İSTEMİYORUM!
Luis Enrique'nin yerine Barcelona'da teknik adamlık koltuğuna oturan Ernesto Valverde yönetime Arda Turan ile ilgili verdiği raporda "Kadroda düşünmüyorum" ifadesini kullanmıştı. İspanyol basını, yıldız futbolcuya şu ana kadar ciddi bir teklif gelmediğini, Barcelona yönetiminin bu nedenle kiralama formülünü düşündüğünü yazdı.

TRANSFER SÜRPRİZİ ARDA TURAN MI?
Sportif direktör Cenk Ergün önceki gün yaptığı bir açıklamada "Transferde güzel bir sürprizimiz olacak" demiş, herkes "Acaba Felipe Melo mu geliyor?" sorusunu sormaya başlamıştı. Ancak Ergün'ün kastettiği ismin Melo değil Arda Turan olduğu ortaya çıktı. Ergün, yıldız futbolcu için "O bizim evladımız. Elbet Galatasaray formasını tekrar giyecek" açıklamasını da yapmıştı.