%60 Ndiaye %40 Fellain

Cimbom, Senegalli yıldız için Başkent ekibine 6.5 milyon Euro+2 futbolcu önerdi. Osmanlı teklifi kabul etmezse Fellaini hemen imzayı atacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Temmuz 2017 Güncelleme 31 Temmuz 2017, 01:47
%60 Ndiaye %40 Fellain

İÇİNDEKİLER

Galatasaray orta sahaya yeni bir takviye daha yapmak üzere... Sarı-Kırmızılılar'ın öncelikli hedefi Osmanlıspor'un Senegalli 10 numarası Badou Ndiaye... Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, özellikle Ndiaye'yi istiyor... Yönetim de bu yüzden Fellaini transferini bekletiyor... Cimbom, 5 milyon Euro teklif ettiği ve ret cevabı aldığı Ndiaye için Osmanlıspor'a 6.5 milyon Euro+2 futbolcu teklif etti. Başkent ekibi daha önce yaptığı açıklamada Badou Ndiaye'yi 10 milyon Euro'dan aşağı bir ücrete vermeyeceğini açıklamıştı. Ancak Galatasaray'ın 6.5 milyon Euro'nun yanı sıra 2 oyuncu da verecek olması Osmanlı'nın iştahını kabarttı. Bu oyuncuların kim olacağı transferin kaderini belirleyecek.

​MANCHESTER UNITED İLE ANLAŞMA SAĞLANDI
Sarı-Kırmızılılar aynı zamanda Manchester United'ın Belçikalı orta saha oyuncusu Fellaini'yi de hazırda bekletiyor. Tecrübeli futbolcuyla 5 yıllık anlaşma yapıldığı iddia ediliyor. Ndiaye transferi olumsuz sonuçlandığı taktirde yıldız oyuncunun transferi açıklanacak. Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün'ün Manchester United'ı da bonservis konusunda ikna ettiği öğrenildi.