Badou Ndiaye harekatı

Imbula’dan sonuç alamayan G.Saray, Badou Ndiaye’yi gözüne kestirdi. Cenk Ergün, Başkent kulübüne para ve takas önerisini sundu. Pazarlıklar bugün de sürecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Temmuz 2017 Güncelleme 26 Temmuz 2017, 00:47
Badou Ndiaye harekatı

İÇİNDEKİLER

Orta alan transferi için büyük uğraş veren Galatasaray rotayı bu kez Ankara'ya çevirdi... Sportif direktör Cenk Ergün, Osmanlıspor formasını giyen Badou Ndiaye için dün Başkent'e gitti. Uzun süredir gündemde olan Gianelli Imbula konusunda Stoke City'den olumsuz yanıt alan Galatasaray, teknik direktör Igor Tudor'un listesinde ikinci sırada yer alan Ndiaye'ye gözünü çevirmiş durumda. Osmanlıspor yönetimiyle masaya oturan Cenk Ergün resmi teklifi iletti. Sarı- Kırmızılılar'ın 5 milyon Euro ile birlikte Hakan Balta ve Ryan Donk'u önerdiği belirtiliyor. Takasa yanaşmayan Başkent kulübünün ise 10 milyon Euro istediği belirtiliyor. Taraflar arasındaki pazarlıkların bugün de süreceği öğrenildi.

​CİMBOM MUTLAKA BİTİRMEK İSTİYOR
G.saray'ın Senegalli Ndiaye'nin bonservisi için 7 milyon Euro'ya kadar çıkabileceği konuşuluyor. Öte yandan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu ile de temasa geçen Sportif Direktör Cenk Ergün, Ndiaye ile büyük oranda anlaştı. Oyuncu ile anlaşılmasını fırsata çevirmek isteyen Sarı-Kırmızılı yönetim, Osmanlıspor'un 10 milyon Euro'luk bonservis bedelinde indirim yapmasını bekleyecek.

WEST HAM İŞİ SON ANDA YATTI
Badou Ndiaye'nin Premier Lig ekiplerinden West Ham United'a gitmesine kesin gözüyle bakılıyordu. Fakat son anda iki kulüp arasında çıkan maddi anlaşmazlıklar nedeniyle transfer yattı. Senegalli futbolcuyla bir dönem Trabzonspor da çok yakından ilgilenmişti. Ancak anlaşma sağlanamamıştı.