Özbek’in seçim planı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Temmuz 2017 Güncelleme 24 Temmuz 2017, 01:43
Özbek’in seçim planı

İÇİNDEKİLER

Yönetimden 5 ismin daha istifasıyla Özbek'in erken seçim kararı alacağı, böylece muhalefeti hazırlıksız yakalayacağı öne sürülüyor.
​Östersunds faciasının ardından tribünler ve muhalefet tarafından yoğun bir şekilde istifaya çağrılan Başkan Dursun Özbek'in gündeme bomba gibi düşecek bir plan içinde olduğu iddia ediliyor. Kulislerde konuşulanlara göre önümüzdeki hafta içinde şu anki yönetimden 5 isim, Başkan Özbek'in isteğiyle istifasını sunacak. Bu isimler arasında Nasuhi Sezgin,Cezgin Özyalçın ve Alper Narman'ın bulunduğu belirtiliyor.
Bu durumda tüzük gereği yönetim düşecek ve olağanüstü seçim kararı alınacak. Daha önce her seferinde seçim iddialarını yalanlayan Başkan Özbek'in bu hamleyle muhalefeti hazırlıksız yakalamayı planladığı belirtiliyor. Çünkü yönetim düştükten sonra 1 ay içinde seçimin gerçekleşmesi gerekiyor.
GÖREV SÜRESİ DE TARTIŞMA KONUSU
Fakat bu kez yeni bir tartışma alevlenecek. Özbek'in 'baskın seçim' planını öğrenen bazı üyelerin 1 yıl sonra yeniden kongre yapılması gerektiğini savunduğu belirtiliyor.
Fakat Özbek'in erken seçime gitmesi ve kazanması halinde 3 yıllık yeni bir görev süresine başlamayı planladığı öğrenildi. Bu durumda ortalık birkez daha karışacak ve Galatasaray mahkeme koridorlarına düşecek.