Adım adım Fener'e

Sambacı yıldıza Inter de aynı parayı veriyor ama İtalya’daki vergi sistemi nedeniyle Lima’nın cebine girecek para 2.5 milyon Euro. Tüm yollar Fener’e çıkıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Temmuz 2017 Güncelleme 24 Temmuz 2017, 02:08
Adım adım Fener’e

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Lucas Lima transferinde artık sona yaklaşıyor... Sarı-Lacivertliler, Santos'un 10 numarası için şu ana kadar en iyi teklifi yapan takım. Fenerbahçe, menajerler aracılığıyla Brezilyalı futbolcuya yıllık 5 milyon Euro teklif etti. Sarı-Lacivertli ekibin bu transferdeki rakibi İtalyan devi Inter. Inter'de Lima'ya aynı ücreti teklif etti. Ancak İtalya'da futbolcuların yıllık kazancından yüzde 50'lik bir vergi alınıyor. Hal böyle olunca da Lima'nın cebine girecek para 2.5 milyon Euro'ya iniyor. Bu yüzden Inter'in teklifini 10 milyon Euro'ya çıkması gerekiyor ki Fenerbahçe ile eşit şansı olsun. Şimdiye kadar en iyi teklifi yapan Sarı-Lacivertliler'in bu transferi bitirmesi bekleniyor. Üstüne üstlük Lima, Santos'ta kalmayacağını açıkladı.

CARLOS VE EDU'NUN PRESİ DEVAM EDİYOR!
Fenerbahçe'nin Lima'ya vereceği ücretin yanı sıra Sambacının kulübünde kalmayacak olması 'Lima adım adım Fener'e' şeklinde yorumlanıyor. Fenerbahçe'nin efsane oyuncusu Roberto Carlos ve Edu Dracena'nın da hemen hemen her gün Lima ile görüştügü öğrenildi. İkili, oyuncunun Fenerbahçe'ye gitmesi için büyük bir baskı oluşturmuş durumda. Lima'nın bu baskıya boyun eğmesi bekleniyor.