Negredo’da mutlu sona yakın

Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner, Valencia ve Negredo ile yaptığı 3. görüşmede önemli ilerlemeler sağladı. İspanyol golcü kendisine teklif edilen 3.5 milyon Euro'yu kabul etti. Valencia'yla ise ufak pürüzler kaldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Temmuz 2017 Güncelleme 23 Temmuz 2017, 00:37
Negredo’da mutlu sona yakın

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş forvet transferine odaklandı... Pepe'nin ardından golcü arayışlarını sürdüren Siyah-Beyazlı yönetim Aboubakar, Babacar ve Gignac'da bir sonuç alamayınca rotayı Valencia'da oynayan Negredo'ya çevirdi. Geçen sezon İspanyol ekibi tarafından İngiliz kulübü Middlesbrough'a kiralanan Negredo yeniden kulübü Valencia'ya döndü. Ancak İspanyol kulübü yeni sezonda Negredo'yu kadroda görmeyi düşünmediği için bu oyuncuyu bir an önce elden çıkarmanın planlarını yapıyor. Beşiktaş da tek seçenek olarak gördüğü İspanyol golcüyü kiralamak için İspanyol kulübüyle görüşme üstüne görüşme gerçekleştiriyor. Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner dün Valencia ve Negredo'nun menajeriyle görüştü.

​VALENCİA İLE PAZARLIKLAR DEVAM EDİYOR
Vergiler düştükten sonra valencia'dan net olarak 3 milyon Euro kazanan Negredo, Umut Güner'in kendisine teklif ettiği 3.5 milyon Euro'yu kabul etti. Yönetim daha sonra Valencia ile masaya oturdu. İspanyol kulübü bu oyuncuyu Beşiktaş'a vererek Negredo'ya ödeyeceği maaştan kurtulmak isterken Siyah-Beyazlı kulüpten 1.5 milyon Euro kiralama bedeli istedi. Beşiktaş rakamı aşağı çekmek için çabalıyor. Bu oyuncunun haftaya imza atması bekleniyor.

GELMEYE ÇOK SICAK BAKIYOR
İspanyol futbolcu Negredo'nun Beşiktaş'a Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceği için çok sıcak baktığı öğrenildi. Siyah-Beyazlı takımda göstereceği performansla yeniden herkesin dikkatini çekmek isteyen tecrübeli futbolcu hakkındaki transfer gelişmelerini yakından izliyor.