Fener salladı yıkamadı

İlk 4 hazırlık maçında 3 yenilgi 1 beraberlik alan Fenerbahçe dün Monaco ile yenişemedi. Kanarya’nın tek sayısını Stoch kaydetti..

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Temmuz 2017 Güncelleme 20 Temmuz 2017, 00:58
Fener salladı yıkamadı

İÇİNDEKİLER

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, dün karşı karşıya glediği Monaco ile 1-1 berabere kaldı. İsviçre'nin Montreux kentinde oynanan mücadeleye Sarı- Lacivertliler; Volkan, Şener, Kjaer, Neustadter, Hasan Ali, Ozan, Josef, Alper, Dirar, Valbuena ve Van Persie 11'iyle başladı. İlk yarıda iki takım da net pozisyonlar bulmakta zorlandı ve devre 0-0 eşitlikle sona erdi. Maçta sessizligi ise 53'te Monaca lehine Lemar bozdu ve Fransız ekibi 1-0 öne geçti. F.Bahçe bu dakikadan sonra ataklarını sıklaştırdı.

STOCH'TAN HARİKA GOL
Maçın ikini yarısında oyuna giren Miroslav Stoch, 78'de kullanılan frikik organizazyonu sonrası sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve skora denge geldi: 1-1. Eşitliği yakaladıktan sonra oyun üstünlüğünü eline alan Sarı-Lacivertliler son bölümde Stoch'la etkili olsa da galibiyet golünü bulumadı ve maç berabere bitti. Fenerbahçe daha önce oynadığı 4 hazırlık maçında ise 3 yenilgi, 1 beraberlik almıştı.