Tudor bir yere gitmiyor

Sneijder’le ilgili kararın kendileri tarafından Mayıs ayında alındığını söyleyen Başkan Özbek, “Lucescu ile görüşme olmadı. Tudor’un da sonuna kadar arkasındayız” diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Temmuz 2017 Güncelleme 18 Temmuz 2017, 00:44
Tudor bir yere gitmiyor

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Mariano'nun imza töreninde önemli açıklamalar yaptı. Başkan Özbek, Wesley Sneijder'in gönderilme süreciyle ilgili olarak, "Bu tek taraflı alınmış karar değildir. Mayıs ayında konuşulan ayrılık kararında detayların halledilme süreci bugüne kadar geldi. Bunu polemiğe sokmak son derece yanlıştır. Teknik direktörün hiçbir zaman 'ben bu oyuncuyu istemiyorum' deme hakkı yoktur" ifadesini kullandı.

MADDE ÖNCE DE VARDI!
Sneijder'in fesih sözleşmesine konan 20 milyon Euro'luk tazminat maddesine değinen Özbek, "Bu, sözleşme feshinde konuşulan bir konu değil. İki sene evvel yapılan sözleşmede olan bir madde" dedi. Transferlerin süreceğini ve uçakların inmeye devam edeceğini de vurgulayan Başkan Dursun Özbek, teknik direktör Igor Tudor'la ilgili spekülasyonlara da noktayı koydu.

ÖSTERSUNDS KAZAYDI
Özbek, Tudor'un arkasında olduklarını belirterek, "Östersunds maçı bir kazaydı. Şu anda bir antrenör arayışında değiliz. Mircea Lucescu Galatasaray'a hizmet vermiş değerli bir antrenör ama kendisiyle görüşmemiz olmadı" açıklamasını yaptı.

YÜZDE 200'ÜNÜ VERECEĞİM!
Cimbom'un Sevilla'dan transfer ettiği Mariano Pereira 3 yıllık resmi sözleşmeye imza attı... Galatasaray'dan teklif geldiğinde düşünmeden kabul ettiğini söyleyen Brezilyalı sağ bek, "Herkes sahada yüzde 200'ünü veren bir Mariano izleyecek. Taffarel'den camia ve şehir hakkında bilgi aldım. Galatasaray, Brezilyalı futbolcuları seven bir takım. Son dakikaya kadar mücadele eden bir görüntü vermek istiyorum. Ofansif yönü güçlü bir sağ bekim. Ama Avrupa'da defans anlamında kendime çok şey kattım" dedi.