Şimdi sıra Junuzovic’te

Trabzonspor, Kucka’nın ardından Junuzovic için de gün sayıyor. Muharrem Usta yurt dışına giderek bu transfere son noktayı koyacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Temmuz 2017 Güncelleme 09 Temmuz 2017, 00:37
Şimdi sıra Junuzovic’te

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor' da hareketli saatler yaşanıyor... Slovak oyuncu Juraj Kucka'yı İtalya'ya giderek Türkiye'ye getiren Başkan Muharrem Usta yeni bombaları patlatmaya hazırlanıyor. Bordo-Mavili kulübün başkanının bu kez prensipte anlaşmaya varılan Zlatko Junuzovic'in transferini sonuçlandırmak için yurt dışına çıkacağı öğrenildi. Avusturya'da kamp yapan Alman takımı Werder Bremen yöneticileri ile son bir görüşme yapması planlanan Başkan Muharrem Usta'nın, Salı gününe kadar Junuzovic'e imza attırmayı planladığı öğrenildi. Bu arada Junuzovic'in de menajeri ile Bordo-Mavili yönetime haber yollayarak, "Bir an önce yeni takımıma kavuşmak istiyorum. Trabzonspor'da yeni bir heyecan yaşayacağıma ve adımı yine duyuracağıma inanıyorum" dediği ifade edildi. yanal çok mutlu 29 yaşındaki futbolcunun yaşanan gelişmelerin ardından Trabzonspor ve Türkiye hakkında bilgi topladığı öğrenildi. Teknik Direktör Ersun Yanal'ın Junuzovic'te yaşanan gelişmelerden dolayı çok mutlu olduğu belirlendi.

6 SEZONDUR W.BREMEN'DE
Trabzonspor' un allaşma sağladığı Junuzovic 6 sezondur W.Beremen'de oynuyor. Avusturyalı yıldız geçen sezon 31 resmi maçta 5 gol kaydetti.