Böyle taraftar görmedim

30 yaşındaki orta saha oyuncusu, “Taraftarlarımızın bana olan ilgisi tek kelimeyle muhteşemdi. Hayatımda böylesini hiç yaşamamıştım”

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Temmuz 2017 Güncelleme 08 Temmuz 2017, 00:48
Böyle taraftar görmedim

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'un flaş transferi Juraj Kucka resmi imzayı attı… Önceki gece 03.00 sıralarında İstanbul'a gelen ve taraftarların büyük ilgisi ile karşılaşan 30 yaşındaki yıldız, sağlık kontrolünün ardından akşamüstü Trabzon'a geldi. Kucka'yı burada da yüzlerce Trabzonsporlu taraftar coşkuyla karşıladı. Milan'dan transfer edilen Slovak futbolcu sonrasında ise Bordo-Mavililerle 3 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Trabzonspor, Kucka için İtlayan kulübü Milan'a 5 milyon Euro bonservis bedeli ödeneceğini açıklarken, oyuncunun da yıllık 2.25 milyon Euro garanti ücret alacağını duyurdu. Slovak oyuncu kontrat süresinin sonuna kadar Bordo-Mavili ekipten 6 milyon 750 bin Euro garanti para alacak.

TARAFTARLARIN SEVGİSİ MUHTEŞEMDİ
Gerek İstanbul gerekse Trabzon'daki karşılamaların kendisini çok etkilediğini belirten Juraj Kucka, "Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Takıma yardımcı olmak için elimden gelenin en iyisisin yapacağım. Her maçta yaptığım gibi sonuna kadar savaşacağım. Taraftarlarımızın sevgisi muhteşem. Ben hayatımda böyle bir şey yaşamadım. Onlara layık olmaya çalışacağım. Çok büyük bir kulübe geldiğimin farkındayım" ifadelerini kullandı.



MİLAN İLE HAZIRLIK MAÇI YAPACAĞIZ
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Kucka için yaptıkları görüşmelerde Milan ile iyi ilişkiler kurduklarını ve İtalyan ekibi ile ilerleyen dönemde hazırlık maçı yapacaklarını söyledi.