Messi’nin yarınki düğünü için

Barcelona’nın yıldızı yarın nişanlısı Roccuzzo ile evlenecek. Düğünün uyuşturucunun hakim olduğu bölgede yapılacak olması nedeniyle özel tedbirler alındı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Haziran 2017 Güncelleme 29 Haziran 2017, 02:58
Messi’nin yarınki düğünü için

İÇİNDEKİLER

Barcelona' nın dünyaca ünlü futbolcusu Lionel Messi yarın çocukluk aşkı olan nişanlısı Rocuzzo ile dünya evine girecek. Futbol dünyası daha şimdiden bu düğüne kilitlenirken Messi'yi de büyük bir heyecan kaplamış durumda. Arjantinli futbolcunun düğün yapacağı yer Los Monos olarak bilinen uyuşturucu çetesi tarafından yönetilen bölgede yer alıyor. Bu nedenle City Center isimli oteldeki düğün için şimdiden tedbirler artırıldı.

YEMEK MENÜSÜ ZENGİN
Düğüne gelecek olan misafirlere biftek, salata, suşi ve makarna gibi her zevke hitap eden geniş bir menü ikram edilecek. Vilayet yetkilisi Carlos Del Frade, "Messi'nin evliliği ve mahalledeki varlığı buradaki halk için büyük bir önem arzediyor" dedi. İki havuzu, tenis kortu, spası ve casinosu ile bilinen otelin çevresinde cinayetler ve uyuşturucu satışları sıradan bir hale gelmiş durumda. Messi'nin Rosairo'da doğduğu mahalleyi yöneten bu çete daha şimdiden güvenlik önlemlerinin artmasına sebep oldu. Messi'nin düğünü için 200'e yakın güvenlik görevlisi çalışacak.

DARGINLIK BİTTİ SHAKİRA DA DÜĞÜNE GELİYOR
Messi' nin nişanlısı Roccuzzo ile Pique'nin eşi Shakira arasında uzun bir zamandır soğuk rüzgarlar esiyordu. Bu nedenle çiftler hiçbir davette bir araya gelmemeye çalışıyordu. Ancak ikili arasında buzların eridiği öğrenildi. Bu nedenle Shakira'nın Pique ile birlikte Lionel Messi'nin düğünü katılacakları belirtildi. Bu da yarın ki düğüne ayrı bir renk kattı.