Fener'e Ben Arfa müjdesi

Nantes Başkanı Waldemar Kita, “Ben Arfa’yı transfer etmek istedik. İlgimiz devam ediyor. Ama Ben Arfa Türkiye’de oynayacak” dedi. Fenerbahçeliler ise geri sayıma başladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Haziran 2017 Güncelleme 28 Haziran 2017, 02:47
Fener’e Ben Arfa müjdesi

İÇİNDEKİLER

Transfer sezonunu ne hareketli takımlarından birisi olan Fenerbahçe çok önemli bir transferin eşiğine geldi. Müjdeli haber ise Nantes kulübünün başkanından geldi. PSG'de bu sezon fazla forma şansı bulamayan Ben Arfa ile ilgilendiklerini doğrulayan Waldemar Kita, "Hatem Ben Arfa, Türkiye'de oynayacak ama ilgimiz sürüyor" ifadelerini kullandı. 30 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezon PSG ile Fransa Ligi'nde 23 maça çıkarken gol atamamış ve sadece 2 asist yapmıştı. Ben Arfa'nın adı Galatasaray ile de anılmış ancak Sarı-Kırmızılı kulüp Belhanda ile anlaşınca bu tranfser kapanmıştı. Ben Arfa için Türkiye'de tek aday ise Fenerbahçe kalmış durumda.

PSG İLE MASAYA OTURULUP BİTİRİLECEK
FAS asıllı Fransız futbolcu Hatem Ben Arfa'nın kulübü PSG ile 1 yıllık anlaşması bulunuyor. Sarı-Lacivertli yönetimin yıldız futbolcuyla anlaşma sağladığı ancak Fransız kulübü ile masaya oturacağı belirtiliyor. Ancak Ben Arfa'nın sardece 1 yıllık anlaşmasının kalmış olması Fener için önemli bir avantaj teşkil ediyor.