Ve Belhanda Cimbom'da

4 yıllık imza atan Belhanda 3 milyon Euro alacak. Yıldız futbolcu pazartesi İstanbul’da olacak...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Haziran 2017 Güncelleme 24 Haziran 2017, 00:47
Ve Belhanda Cimbom’da

İÇİNDEKİLER

Yeni sezon öncesi Galatasaray'dan ilk bomba geldi... Sarı-Kırmızılılar uzun bir süredir görüşme halinde olduğu Younes Belhanda'yı renklerine bağladı. Yaklaşık 1 hafta önce Dinamo Kiev ve Faslı yıldızla anlaşma sağlayan Galatasaray sözleşmedeki ufak pürüzleri gidermeye çalışıyordu. Dün taraflar arasında kesin anlaşma sağlandı ve Belhanda faks yoluyla 4 yıllık resmi sözleşmeyi imzaladı.

TOPLAM MALİYET 20 MİLYON!
Galatasaray, 27 yaşındaki yıldız futbolcunun bonservisi için Dinamo Kiev'e 7 milyon Euro ödeyecek. Ayrıca yapılan sözleşmeye 1 milyon Euro da bonus maddesi eklendi. Belhanda ise 3 milyon Euro garanti ücret alacak. Böylece Faslı orta alan oyuncusunun Galatasaray'a 4 yıllık maliyeti bonuslarla beraber 20 milyon Euro'yu bulacak. Younes Belhanda'nın pazartesi günü İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

ACERBI'DE YİNE SONUÇ YOK
Transferde ilk bombayı patlatan Cimbom duracağa benzemiyor... Sarı-Kırmızılılar'ın kısa süre içinde Bafetimbi Gomis ve Maicon Roque ile de sözleşme imzalamasına kesin gözüyle bakılıyor. Dün stoper bölgesinde Tudor'un ilk tercihi olan Acerbi için son bir görüşme yapan Galatasaray yönetimi sonuç alamadı. Böylece Maicon'un transferi kesinleşti. Sarı-Kırmızılılar'ın en geç pazartesiye kadar Belhanda, Gomis ve Maicon için KAP bildirimi yapacağı öğrenildi.

4.5 YIL RÖTAR YAPARAK İSTANBUL'A GELİYOR!
Fenerbahçe, Galatasaray'ın yeni transferi Belhanda'yla 2013 yılının ocak ayında anlaşmış ve görüşmeleri KAP'a bildirmişti. Fakat son anda pürüz çıkınca transfer yatmıştı. Faslı yıldız şimdi farklı bir forma için 4.5 yıl sonra İstanbul'a gelecek.