Sneijder’i isteyen son takım Bologna oldu

“Bologna’nın Sneijder rüyası” manşetini atan İtalyan basını resmi teklifin kısa sürede yapılacağını vurguladı... Hollandalı yıldızın menajeri Albers, “İtalya’ya dönüş zor” demişti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Haziran 2017 Güncelleme 24 Haziran 2017, 00:57
Sneijder’i isteyen son takım Bologna oldu

İÇİNDEKİLER

Yeni sezon öncesi Galatasaray'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Sneijder'e yeni bir talip daha çıktı... İtalyan basını, Serie A ekiplerinden Bologna'nın Hollandalı yıldızı istediğini yazdı.

IMPACT DE TALİP
"Bologna'nın Sneijder rüyası" manşetini atan gazeteler, "Kısa süre içinde resmi teklif yapılacak. Bologna'nın Sneijder'in yıllık maliyetini karşılaması çok zor. Fakat Bologna yönetimi transferde oldukça ısrarcı davranacak" ifadesini kullandı. Çizme basını, Sneijder'e ayrıca MLS kulüplerinden Montreal Impact'in de talip olduğunu yazdı. Hollandalı yıldızın menajeri Guido Albers geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada "Sneijder'in İtalya'ya dönmesi zor" diye konuşmuştu.

GUIDO ALBERS GELİYOR
Öte yandan Albers'in bugün ya da yarın İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Albers, Galatasaray yönetimiyle Sneijder'in son durumunu masaya yatıracak. Bu görüşmenin ardından kesin bir yol haritasının çizileceği belirtiliyor.