İstanbul’da Emre zirvesi

Borussia Dortmund’lu Emre Mor, Çeşme’ye tatile gelirken menajeri Muzzy Özcan dün İstanbul’da Fenerbahçe yönetimi ile masaya oturdu. Fenerbahçe Emre'yi kiralamak için teklifini yaparken, Emre'nin menajeri Özcan, "Dortmund'un yeni hocası Peter Bosz'un da görüşü alınacak" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Haziran 2017 Güncelleme 23 Haziran 2017, 01:11
İstanbul’da Emre zirvesi

İÇİNDEKİLER

Önümüzdeki sezon şampiyonluk özlemine son verip 4. yıldızı takmayı hedefleyen Fenerbahçe, transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Sarı-Lacivertli, yönetim bir süredir kiralık olarak kadrosuna katmak istediği milli futbolcu Emre Mor transferinde önemli bir görüşme yaptı. Emre Mor, İzmir Çeşme'de tatil yaparken menajeri Muzzy Özcan dün Fenerbahçe yönetimiyle İstanbul'da bir araya geldi. Fenerbahçe yönetimi, Emre Mor'u kiralık olarak almak istediklerini ve bunun için de mali tekliflerini ilettiler. Teklifi Borussia Dortmund yönetimine ileteceğini söyleyen menajer Muzzy Özcan önemli bir detaya da dikkat çekti.

FENER KAMPA YETİŞTİRMEK İSTİYOR
Dortmun'da teknik direktör değişikliği olduğunun altını çizen Muzzy Özcan "Teknik direktörlük görevine Peter Bosz getirildi. Onun görüşü de önemli. Eğer olumlu karşılarsa Emre Fenerbahçe'ye yaklaşır. Çünkü kendisi de daha fazla süre almak istiyor" dedi. Fenerbahçe, Kocaman'ın onay verdiği Emre Mor'u en kısa sürede bitirip sezon başı kampına katmayı hedefliyor.