Acerbi el yaktı ibre Maicon’da

Sassuolo ile masaya oturan Cenk Ergün “15 milyon Euro’dan aşağıya olmaz” yanıtı aldı. Accerbi için Ergün bir kez daha görüşecek. Olmazsa Maicon İstanbul’a gelecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Haziran 2017 Güncelleme 23 Haziran 2017, 01:26
Acerbi el yaktı ibre Maicon’da

İÇİNDEKİLER

Stoper transferi için büyük uğraş veren Galatasaray'da fotoğraf netleşiyor... Sarı-Kırmızılılar, Sao Paulo ve Maicon Pereira ile her konuda anlaşma sağladıktan sonra teknik direktör Igor Tudor'un ilk tercihi olan Francesco Accerbi için son bir hamle yaptı. İtalya'da bulunan sportif direktör Cenk Ergün, Sassuolo'nun yöneticileriyle bir araya geldi.

ACERBİ ÇOK ZOR
İtalyan kulübüne Acerbi için 8 milyon Euro ve 1 milyon Euro bonus teklifinde bulunan Ergün, "15 milyon Euro'dan aşağıya olmaz" yanıtıyla şok yaşadı. Gelişmeleri Başkan Dursun Özbek'e iletti. Tudor'un istediği Acerbi için 10 milyon euro bonservisi gözden çıkar Galatasaray'da ibre yeniden Maicon'a döndü. Cenk Ergün bugün son kez İtalya'da Acerbi için görüşecek. Eğer yine bir sonuç alamazsa Brezilyalı yıldız Maicon İstanbul'a davet edilecek. Galatasaray'da stoper transferi 1-2 gün içinde çözülecek.

TUDOR'UN İLK TERCİHİYDİ
Sassuolo formasını giyen Acerbi, Tudor'un listesinde ilk sıradaydı. Ama maliyeti yönetime fazla geldi.