Transfer seferi bayramda

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, “Bayramda yurt dışında olacağım. Takviye çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. 3 ya da 4 nokta transfer yapmak istiyoruz” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Haziran 2017 Güncelleme 21 Haziran 2017, 00:32
Transfer seferi bayramda

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, A Spor'a önemli açıklamalar yaptı. Kulübü mali ve sportif açıdan ileri taşımak için gece gündüz çalıştıklarını belirten Usta, önümüzdeki sezon daha iyi bir Trabzonspor olacağını ifade etti.

HATA LÜKSÜMÜZ YOK
Transfer için sıkı bir şekilde çalıştıklarını belirten Başkan Usta, "Transferde hata lüksümüz yok. 3 ya da 4 nokta transfer yapmak istiyoruz. Stopere, orta lana ve forvet mevkisine oyuncu bakıyoruz. Hata yapma lüksümüz yok." diye konuştu.

TATİLE GİTMİYORUM
Ramazan Bayramı'nda Avrupa'ya gideceğini sözlerine ekleyen Muharrem Usta, "Avrupa'ya tatile değil çalışmaya gidiyorum. Kaliteli oyuncuların peşindeyiz. Futbolcuların ismini açıklayınca fiyatlar yükseliyor. Bu yüzden daha dikkatli davranıyoruz. Her şey Trabzonspor'un menfaatleri için" ifadelerini kullandı.

ZOR BİR SÜREÇTEN GEÇİYORUZ
BAŞKAN Muharrem Usta, Trabzonspor'un Türkiye'deki her kulüp gibi mali açıdan zor bir durumda olduğunu ve bu durumum ana sebebinin geçmişte yapılan plansız hamleler olduğunu söyledi.

ELİMİZ BAĞLI
Kulübün mali yapısının UEFA tarafından incelemede olduğunu belirten Usta, "Bu durumda olmasak belki görüştüğümüz oyunculardan birkaçını transfer etmiştik. Ama maalesef elimiz kolumuz bağlı" diye konuştu.