Talisca’nın yerine Carillo

Portekiz basınının önde gelen internet sitesi Ojogo, Talisca’nnı M.United ile anlaştığını yazdı. Haberde Beşiktaş’ın Talisca’nın yerine Benfica’dan Andre Carillo’yu alacağını öne sürdü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Haziran 2017 Güncelleme 21 Haziran 2017, 00:40
Talisca’nın yerine Carillo

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş' ta kalıp kalmayacağı henüz netleşmeyen Brezilyalı yıldız Talisca için çarpıcı bir iddia daha geldi. Portekiz basınının önde gelen sitelerinden biri olan Ojogo, Talisca'nın Manchester United ile anlaştığını okurlarına duyurdu. Jose Mourinho'nun Brezilyalı futbolcuya hayran olduğunu vurgulayan Ojogo, "Bu transferin bitmesi an meselesi. Talisca Manchester United'da oynamayı çok istiyor. Eskiden beri en büyük hayali buydu" yorumunu yaptı.

CARILLO SICAK BAKIYOR
Ojogo, Beşiktaş Yönetimi'nin Talisca'nın gitmesi durumunda bu oyuncunun yerine Benfica'da oynayan Andre Carillo'yu transfer edeceğini okurlarına duyurarak, "Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceği için güç kaybını telafi etmek isteyecek. Bunun için belirlenen ilk isim Carillo. Beşiktaş, Talisca defterini kapattıktan sonra Carillo için görüşmelere başlayacak. Gelişmelerden haberdar olan Carillo da Beşiktaş'a sıcak bakıyor" dedi.