Hedef yeniden Sofiane Feghouli

Lens konusunda yapılan pazarlıklardan henüz sonuç alamayan F.Bahçe, 2 yıl önce uzun süre peşinden koştuğu Feghouli’yi yeniden gündemine aldı. Yönetim, West Ham’a kiralama teklifi yapacak...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Haziran 2017 Güncelleme 21 Haziran 2017, 01:44
Hedef yeniden Sofiane Feghouli

İÇİNDEKİLER

ŞU ana kadar Valbuena, Mehmet Ekici ve Dirar'ı kadrosuna katan Fenerbahçe'de sağ kanat transferi için çalışmalar çok yoğun bir şekilde sürüyor... Teknik direktör Aykut Kocaman'ın ilk tercihi olan Jeremain Lens için yapılan pazarlıklardan şu ana kadar sonuç alamayan Sarı-Lacivertliler'de çok tanıdık bir isim gündeme geldi. Yönetimin, West Ham United formasını giyen Sofiane Feghouli'yi listesine aldığı öğrenildi. 2 yıl önce Vitor Pereira döneminde Cezayirli yıldızla çok uzun bir süre ilgilinen Fenerbahçe, tam transfer bitti gözüyle bakılırken hayal kırıklığına uğramıştı. Geçtiğimiz sezon başında bedelsiz olarak Premier Lig ekibi West Ham'a transfer olan Feghouli beklenen performansı ortaya koyamadı.

AZİZ YILDIRIM'IN EN BÜYÜK GÖZDELERİNDEN
TRANSFER için çalışmalara başlayan Fenerbahçe yönetiminin West Ham'a kiralama teklifi yapacağı öğrenildi. İngiliz kulübünün Feghouli konusunda kesin kararını vermediği, Slaven Bilic'in raporunun ardından durumun netleşeceği belirtiliyor. Başkan Aziz Yıldırım'ın da en büyük gözdelerinden biri olan 28 yaşındaki Feghouli daha önce İspanya'da Almeira ve Valencia, Fransa'da ise Grenoble formalarını giydi. Yıldız futbolcu milli takımda da 44 kez görev yaptı.