Aboubakar paniği

Kartal, Aboubakar’ın transferinde köşeye sıkıştı. İngiliz basını da Newcastle’nin Kamerunlu star için 9 milyon sterlin ödemeye hazır olduğunu yazdı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Haziran 2017 Güncelleme 21 Haziran 2017, 01:18
Aboubakar paniği

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Aboubakar'ın transferinde iyice köşeye sıkıştı... Siyah-Beyazlı yönetim Kamerunlu oyuncuyu yeniden takıma bağlamak için Porto ve Lorient ile görüşmelerini aralıksız olarak sürdürürken bu oyuncuya Rennes'in ardından Newcastle'ın da talip olması her şeyi alt üst etti. Beşiktaş Yönetimi, Aboubakar'ın transferini 4 milyon Euro seviyelerinde bitirmeye çalışırken Fransız basını Rennes iddiasını duyurmuştu. Ardından İngiliz gazetelerinden Daily Express da Newcastle'ın da Aboubakar için devreye girdiğini yazdı. Haberde İngiliz kulübünün bu transfer için 9 milyon sterlini gözden çıkardığını okurlarına duyurdu. Gazete Newcastle United'ın bu transferi en kısa zamanda bitirmek için Lorinet ve Porto ile görüştüğünü öne sürdü.

ABOUBAKAR OLMAZSA ROTA LIORENTE
Beşiktaş Yönetimi bu gelişmelerden büyük bir rahatsızlık duyarken Lorient ve Porto kulüplerinin Aboubakar için kendilerine verilecek cevabı bekliyor. Siyah-Beyazlı yönetimin bahsedilen 10 milyon Euro gibi bir rakamı vermeyi asla düşünmemesi bu transferde Beşiktaş'ı bir adım geriye itmiş durumda. Bu oyuncuda bir olumsuzluk olursa LIorente için Swansea kulübüyle masaya oturulacak.