Milan’ın Kjaer teklifi 13 milyon euro+Gomez

Bir çok kulübün peşinden koştuğu Simon Kjaer için Milan, Fenerbahçe’ye 13 milyon Euro artı Gustavo Gomez'i önerdi. Yönetim Kjaer'in yerine önerilen Gomez için Ayukt Kocaman'ın görüşünü alacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Haziran 2017 Güncelleme 20 Haziran 2017, 01:45
Milan’ın Kjaer teklifi 13 milyon euro+Gomez

İÇİNDEKİLER

Milan, Simon Kjaer için Fenerbahçe'ye Gustavo Gomez artı 13 milyon Euro önerdi. Fenerbahçe'nin önceliği para olsa da Gustavo Gomez için Aykut Kocaman'ın görüşü alınacak. Fransa'dan Monaco, Lyon ve PSG, İtalya'dan Milan, İngiltere'den ise Liverpool, Kjaer için Fenerbahçe'ye teklif yapmıştı.

ÇİNLİLER GÖZÜ KARARTTI
Çinli sahipleri sayesinde transferde iddialı bir konuma gelen ve şimdiden 82 milyon Euro (328 milyon TL) harcayan İtalyan devinin, Fenerbahçe'nin Danimarkalı stoperini ısrarla istediği belirlendi.

FENER "20" İSTİYOR
Fenerbahçe, Kjaer için 20 milyon euro talep ederken takas konusunda Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın da fikri alınacak. Başarılı teknik adam, Danimarkalı yıldızın yerine Gomez'e onay verirse, Sarı-Lacivertiler'in Milan'dan bu oyuncunun yanı sıra 15 milyon Euro (60 milyon TL) talep etmesi bekleniyor.

KJAER'İN YERİNE GOMEZ
F.Bahçe Milan'ın Gustavo Gomez teklifini Aykut Kocaman'a bıraktı. 24 yaşındaki Paraguaylı savunmacıyı geçtiğimiz sezon Beşiktaş da çok istemiş ancak Milan 8.5 milyon Euro'ya kadrosuna katmıştı. Sarı-Lacivertliler Milan'dan 15 milyon Euro artı Gustavo Gomez'i istiyor.