Trabzon’un bombası Balotelli!

Trabzonspor yönetimi, yıldız golcünün imza parası ve alacağı yıllık ücreti değerlendirmeye alacak. Şartlar uygun olduğu taktirde Balotelli ile masaya oturulacak. Teknik direktör Yanal’ın kararı da bu transferde etkili olacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Haziran 2017 Güncelleme 19 Haziran 2017, 00:34
Trabzon’un bombası Balotelli!

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'da Mario Balotelli heyecanı yaşanıyor... Fırtına'da devam eden forvet arayışları kapsamında Seydou Doumbia, Carlos Bacca, Wilfried Bony ve Roberto Soldado'dan sonra Mario Balotelli de gündeme geldi. Geçtiğimiz sezon Fransız ekibi Nice'de başarılı bir performans ortaya koyan ancak ligin bitiminin ardından sözleşmesi sona eren tecrübeli golcü Balotelli, menajerler tarafından Trabzonspor'a önerildi. Yönetim, fiyat araştırmasına başladı. Mario Balotelli'nin menajerinin ilk etapta 2 Milyon Euro imza parası talep ettiği öğrenildi. Bu fiyatta indirime gidildiği taktirde Trabzonspor oyuncuyla masaya oturacak.

GOLLERLE DEĞİL SKANDALLARLA GÜNDEMDE
OYNADIĞI futbol ve attığı gollerin dışında hep skandallarıyla gündeme gelen Balotelli geçtiğimiz sezon Nice formasıyla çok başarılı bir performans sergiledi. Milan, Inter ve M.City forması altında beklentileri karşılayamayan İtalyan forvet geçtiğimiz günlerde Galatasaray'ın da gündemine gelmişti. Trabzonspor'un Balotelli konusunda atacağı adımda Ersun Yanal'ın kararı da etkili olacak. Tecrübeli hoca gerekli araştırmalara başladı.

Yunus Emre SEL