Trabzon’da yeni rota Larsson

Geçtiğimiz sezon Premier Lig'de Sunderland forması giyen 32 yaşındaki İsveçli oyuncunun sağlık kontrolünden geçeceği belirtildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Haziran 2017 Güncelleme 14 Haziran 2017, 00:07
Trabzon’da yeni rota Larsson

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'un ilgilendiği oyunculara bir yenisi daha eklendi... İsveç basınında yer alan habere göre Trabzonspor, Sunderland ile sözleşmesi sona eren orta sahaya oyuncusu Sebastian Larsson'u gündemine aldı.

PREMİER LİG'DE 25 MAÇA ÇIKTI
Geçtiğimiz sezon Premier Lig'de 25 maça çıkan 32 yaşındaki tecrübeli oyuncunun bonservisinin elinde olması nedeniyle Trabzonspor'un bu transfer için girişimlere başladığı iddia edildi. İsveç basınında yer alan haberlerde Bordo-Mavili kulübün Başkanı Muharrem Usta'nın özel hastaneler zinciri olduğu ve oyuncunun transferinin gerçekleşmesi durumunda detaylı bir sağlık kontrolünden geçirileceği bildirildi.

ÇİN'DEN DE TEKLİFLER VAR
Bu arada oyuncunun menajeri de yaptığı açıklamada, Türkiye'nin yanı sıra Çin ve bazı İngiliz kulüplerinden de teklif olduğunu ancak henüz karar vermediklerini belirtti. Bordo-Mavili yönetimin yıldız futbolcuyla yaptığı görüşmede büyük yol kat ettiği ifade edildi. Teknik Direktör Ersun Yanal'ın da bu transfere sıcak baktığı vurgulandı.

Yunus Emre SEL