Şampiyona muhteşem karşılama

Gaziantep’te şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş’ı taraftarı İstanbul’da muhteşem karşıladı. Futbolcular ve teknik heyet otobüse binmekte bir hayli zorluk çekti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Mayıs 2017 Güncelleme 30 Mayıs 2017, 00:42
Şampiyona muhteşem karşılama

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş, Gaziantepspor ile oynanan ve şampiyonluğun ilan edildiği maçın ardından Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş yaptı. Burada Beşiktaşlı taraftarlardan muhteşem görüntülere sahne olan bir karşılama vardı.

TOSIC ÜÇLÜ ÇEKTİRDİ
Takım, Nevzat Demir Tesisleri'ne güçlükle gidebildi. Nevzat Demir Tesisleri'nde yine çok sayıda taraftar otobüsün önünü kesti. Berşiktaşlı futbolcu Dusko Tosic, otobüsün içinden taraftarlara üçlü çektirdi.




TALİSCA ATTI KUTLAMALAR BAŞLADI
Beşiktaş'ın şampiyonluğuna dış basın da geniş yer ayırdı. Portekiz, İspanya, Hollanda ve Fransız medyası siyah-beyazlılar'ın şampiyonluğunu coşkuyla duyurdular. Portekiz'in Abola Gazetesi, Ricardo Quaresma ve Talisca'nın birlikte çektirdiği fotoğraf ile, "Talisca attı şampiyonluk kutlamaları başladı" manşetini attı.



98 MİLYON EURO GELECEK
Şampiyon olan Beşiktaş, bu sayede 33 milyon Euro, yine Şampiyonlar Ligi'ne gideceği için 25 milyon Euro ve yeni stadından elde ettiği gelirle de 40 milyon Euro'nun sahibi olacak. Toplamda ise 98 milyon Euro'yu kapacak.

BORSADA UÇTULAR!
BORSA İstanbul'da işlem gören Beşiktaş hisseleri, futbol takımının şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından güne yükselişle başladı. Beşiktaş Futbol Yatırımları AŞ. hisseleri 0,65 artış gösterdi.