Gomez&Dudu 'Mangala' geliyor

3. yıldızı göğsüne kazıyan Beşiktaş gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladı... Kartal, eski golcüsü Gomez, Brezilyalı Dudu ve stoper Mangala için girişimlerini hızlandırdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Mayıs 2017 Güncelleme 30 Mayıs 2017, 00:39
Gomez&Dudu ’Mangala’ geliyor

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de üst üste ikinci kez şampiyon olan Beşiktaş, transfer harekatına başladı. Siyah- beyazlı kulübün Başkanı Fikret Orman'ın ekibine talimat verdiği ve Mario Gomez, Dudu ve Mangala transferlerinin bitirilmesini istediği öğrenildi. Kartal öncelikli olarak Mario Gomez'i kadrosuna katacak. Alman Ligi ekiplerinden Wolfsburg'da forma giyen Gomez'in de Beşiktaş'a dönmeyi istediği bildirildi. Şenol Güneş de Alman golcünün tekrar takıma kazandırılmasını istiyor. Sözleşmesinde, "Takım Avrupa kupalarına katılmazsa ayrılabilir" maddesi olan Mario Gomez'in eli güçlü. Yönetim de Alman kulübüne karşı bu kozu kullanmak istiyor. Golcü futbolcu, Beşiktaş taraftarını unutamadağını hemen hemen her fırsatta dile getiriyor.

10 NUMARAYA SAMBACI YILDIZ DUDU
Beşiktaş kurmayları daha sonra Dudu'nun transferini masaya yatıracak. 25 yaşında ve Palmerias'ta oynayan yıldız orta saha ile uzun süre ilgilenen Beşiktaş artık transferi sonlandırmak istiyor. 10 numara pozisyonuda oynayan Sambacı da Türkiye'ye gelmeye sıcak bakıyor. Siyah-beyazlılar stoper mevkisi için de Eliaquim Mangala'da ısrarcı. Görüşmeler olumlu gidiyor. Transfer her an sonuçlanabilir.