Cimbom’un 3.’lük inadı

Cimbom, Bruma ve Sinan Gümüş ile Alanya’yı yıktı. Ezeli rakibi Fenerbahçe’yi yakaladı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Mayıs 2017 Güncelleme 30 Mayıs 2017, 00:00
Cimbom’un 3.’lük inadı

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Alanyaspor'u deplasmanda 3-2 yenerek ligi 3. bitirme adına şansını son haftaya taşıdı. 14. dakikada Sneijder'in muhteşem pasını kontrol edip dönerek topa vuran Bruma takımını öne geçirdi. 17'de Bruma'nın çektiği şutu kalesini terk eden Haydar kurtardı. Dönen topa Podolski vurdu savunma çizgiden çıkardı. Son olarak Sinan Gümüş kalenin boş olan sağ köşesine yaptığı vuruşla skoru 2-0 yaptı. 23'te N'Sakala'nın getirip içeri ortaladığı topu alan Vagner Love muhteşem bir dönüşle topu önüne aldı ve güzel bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 29'da Sneijder'in ara pasına hareketlenen Linnes, bekletmeden topu içeri çevirdi. Gelişine çok sert ve düzgün vuran Sinan Gümüş, topu ağlara gönderdi ve maçtaki ikinci golünü kaydetti.

İKİNCİ YARI NEFESLERİ KESTİ
53'TE Alanya'da sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Fernandes'in kafa vuruşunu savunma çizgiden çıkardı. 70'te Rodrigues, ceza sahasında Efecan'ı geçmek isterken yerde kaldı. G.Saray penaltı bekledi. Hakem 'devam' dedi. 75'te Love'un şutu Ahmet Çalık'ın koluna çarptı. Hakem penaltıyı verdi. Penaltıyı Love gole çevirdi. 77'de Tolga'nın çevirdiği topa kale dibinde Podolski dokunamadı.

SİNAN YİNE BOŞ GEÇMEDİ
Son 3 haftadır Tudor'dan forma şansı bulan Sinan Gümüş, geçen hafta olduğu gibi dün de gol attı. Gümüş, ligdeki 5. golünü kaydetti.