Şerefimizle hakkımızla

Güneş “Şerefimizle hakkımızla şampiyon olduk”dedi. Başarılı hoca gölün içinde bir damla olduğunu da söyleyerek, “Sözleşmem ile ilgi konuşmak için erken. Önümde 3 seçenek var”dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Mayıs 2017 Güncelleme 29 Mayıs 2017, 00:21
Şerefimizle hakkımızla

İÇİNDEKİLER

Şenol Güneş'ten imalı açıklamalar... Gaziantep maçı sonrasında şerefleri ve haklarıyla şampiyon olduklarını söyleyen Beşiktaş Teknik Direktörü, "Benim için 3 ihtimal var. Devam edebilirim, başka bir yere gidebilirim, antrenörlüğü bırakabilirim" dedi. Hala bir maçlarının olduğunu belirten Güneş, "Sözleşmeyle ilgili konuşmanın zamanı değil. Benim görevim devam ediyor. İş bitsin yönetimle görüşürüz. Bu camiaya şampiyonluk yakıştı. Ben de bu gölün içinde bir damlayım. Bizim hedefimiz şampiyonluk değil iyi futbol oynamak" dedi.

FUTBOL ADINA ÇOK İYİ İŞLER YAPTIK
Şampiyon olmanın güzel olduğunu vurgulayan Güneş, "Futbol adına iyi işler yaptık. Sahada ter döken karakteriyle şampiyon olan futbolcuları tebrik ediyorum. Takımın başarısı için buradayız. Bugün gitsem de 10 yıl kalsam da aynı işi yapacağım. Biz Türkiye'de en iyi futbol oynayan 2. ekibiz. Birinci daha çıkmadı. Başakşehir 2. olduysa bizim sayemizde oldu" dedi.


Siyah-Beyazlı oyuncular maç sonrasında Güneş'i havaya kaldırarak şampiyonluk coşkusunu birlikte yaşadı.