Aslan’dan 2. Avrupa harekatı

G.Saraylı yönetici, Fransız golcü için Swansea ile görüşecek. Ayrıca Mathieu, Denayer, Chiriches’in durumları da masaya yatırılacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Mayıs 2017 Güncelleme 29 Mayıs 2017, 00:03
Aslan’dan 2. Avrupa harekatı

İÇİNDEKİLER

Cimbom' da hareketli bir hafta yaşanacak. Galatasaray'da Transferden Sorumlu yönetici Cenk Ergün bu hafta içinde Avrupa turuna çıkarak listede yer alan isimler için görüşmelerde bulunacak. Ergün öncelikle listenin ilk sırasında yer alan Fransız golcü Bafetimbi Gomis için kulübü Swansea ile bir görüşme yapacak. Bu oyuncu için daha önce önemli ilerlemeler sağlayan Ergün'ün bu transfere bu kez nokta koyması bekleniyor.

LİSTE KABARIK
Cenk Ergün Gomis'in dışında daha önce gündeme gelen Barcelonalı Mathieu için Katalan kulübüyle görüşmesi bekleniyor. Ayrıca M.City ile Denayer'in bir kez daha kiralanması için İngiliz kulübüyle masaya oturacak olan Ergün bunun dışında Chelsea'nin Burkino Fasolu gölcüsü Traore için de nabız yoklayacak. Bu arada Spartak Moskova'dan Quincy Promes, Ajax'tan Alman golcü Amin Younes, Romalı Juan Iturbe ve Napoli'den Vlad Chiriches'in durumları görüşülecek. Ergün bu görüşmelerden sonra yönetimle görüşme yapacak.