"Beşiktaş hak etti ama seneye..."

Giriş Tarihi 28 Mayıs 2017, 00:00 Güncelleme 28 Mayıs 2017, 22:44
Beşiktaş hak etti ama seneye...

İÇİNDEKİLER



A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Beşiktaş'ın şampiyonluğu flaş sözlerle değerlendirdi.



İşte, Toroğlu'nun sözleri...

Babel'den karizma akıyor, bir de Quaresma'ya bakıyorum çok fark var. Ben Babel'i tutarım Quaresma'yı satarım.



Şenol Güneş'in kalıp kalmayacağını bilmiyoruz, ona göre durumlar belli olacak. Türk spor basınına Beşiktaş hakim, Fikret Orman şu an Aziz Yıldırım'ın girdiği işlere giriyor, onu geçti artık.



Başakşehir, dün 6 futbolcusunu oynatmadı, onlarda biliyordu işin bittiğini onlar da artık kupayı düşünüyor. Beşiktaş köküne kadar haketti ama seneye böyle olmayacak. Seneye baktığımda Beşiktaş pek şey gözükmüyor. Seneye işleri hiç kolay değil.



Üst taraf tamam. Alt tarafa da bakalım Bursa'ya hayırlı işler olacak galiba. İki maçta normal biterse Bursaspor düşer, beraberlik de yetmiyor ve küme düşerler gibi geliyor.



Otobüsün kapısını açıp, futbolcuları dövdüren idareciler kimlerse, Bursaspor'u onlar küme düşürdü.



Bu kişiler camiayı arkadan hançerlediler. Holiganları kimler kullandı, bu şerefsizliği yapanlar Bursaspor'u küme düşürdüler. Sen ahlaksızlara futbolcuları dövdürüyorsun, şerefsizlik yapıyorsun ve bu takım küme düşüyor.



Bursalı futbolcular zavallı, taraftarlar o kapıyı açan yöneticilere kızsınlar. Bazı hocalar var, takımın düşeceğini anlayınca kaçıyorlar. Bence artık Bursaspor düştü, hayırlı işler.