Valbuena koptu geliyor

F.Bahçe’yi sosyal medyadan takibe alan Valbuena’dan müjdeli haber geldi. Lyon başkanı Aulas, “Fenerbahçe, ona bizim öneremeyeceğimiz 3 senelik bir kontrat teklif etti ve bu da Valbuena’yı cezbetti” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Mayıs 2017 Güncelleme 25 Mayıs 2017, 03:05
Valbuena koptu geliyor

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Valbuena'ya kavuşuyor... Sarı-Lacivertli takımın prensip anlaşmasına vardığı 32 yaşındaki kanat oyuncusunun Fenerbahçe'ye transfer olacağı yönüde Yahoo Sports Fransa'nın Twitter hesabından paylaşılan habere Lyon'un başkanı Michel Aulas, "Lyon'un kendisine öneremeyeceği 3 yıllık sözleşmeyi Fenerbahçe teklif etti ve bu Valbuena'yı cezbetti." yanıtını verdi. Aulas'ın bu ifadeleri Fransız yıldızın Fenerbahçe'ye transferinin sonuçlandığı şeklinde yorumlandı. Valbuena'yı ikna eden Sarı-Lacivertliler oyuncunun bonservisini makul bir fiyata almaya çalışacak. 32 yaşındaki ismin Lyon'la 2018'e kadar sözleşmesi bulunuyor. Bu sezon genellikle kanatlarda görev Valbuena 10 numara mevkiinde de oynayabiliyor.

SOSYAL MEDYADA FENER'İ TAKİBE ALDI
F.Bahçeli olmak için gün sayan Valbuena, instagram hesabından Fenerbahçe'nin fotoğraflarını beğendi. Listesinde Moussa Sow gibi isimleri bulunduran tecrübeli oyuncunun sarı-lacivertli taraftarlarla da arası çok iyi... Sık sık taraftarlarla sosyal medya üzerinden sohbet eden Fransız futbolcunun Türk yemekleri ve Türkiye hakkında da bilgiler aldığı öğrenildi. Valbuena'nın son olarak Euroleague şampiyonu olan F.Bahçe'nin fotoğraflarını beğenmesi de dikkatlerden kaçmadı.

LİSTESİ F.BAHÇELİ DOLU
Valbuena'nın sosyal medyada Fenerbahçeli taraftarlar ile arası çok iyi. Fransız yıldızın instagramdaki listesinde Fenerbahçeli futbolcular ve taraftarlar var.

8 GOL VE 5 ASİST!
Top tekniği üst düzeyde olan Valbuena, Lyon formasıyla bu sezon Fransa Ligi'nde 30 maça çıktı. 8 gol atarken 5 de asist yaptı. Toplamda ise 10 golü var.