Mangala için jet harekat

Kaliteli bir stoper takviyesi yapmak isteyen Kartal, Mangala için çok ısrarcı. Metin Albayrak’ın M.City ile bir görüşme yaptığı ortaya çıktı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Mayıs 2017 Güncelleme 25 Mayıs 2017, 01:00
Mangala için jet harekat

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş bir yandan şampiyonluğunu ilan etmeye hazırlanırken yönetim de transfer çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Yıllardır stoper sorunu yaşayan Beşiktaş bu kez savunmayı güvence altına almak için kaliteli isimlere yöneldi. Siyah-Beyazlı yönetim bir süredir listesinde bulunan Manchester City'li Mangala için harekete geçti. Yöneticilerden Metin Albayrak'ın Fransız futbolcu için İngiliz kulübüyle bir ön görüşme yaptığı ortaya çıktı. Manchester City'e transfer olduktan sonra beklentilerin altında kalan tecrübeli futbolcu geçen sezon Valencia'da kiralık olarak forma giymişti. İspanyol takımında 33 maçta görev yapan 26 yaşındaki oyuncu 2 golle takıma katkı verirken başarılı bir performansla göz doldurmuştu

MANCHESTER CITY'NİN CEVABI BEKLENİYOR
BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Şenol Güneş'in çok istediği Mangala için İngiliz kulübüne kiralık teklifi yapan Metin Albayrak'ın net bir cevap alamadığı ortaya çıktı. Manchester City'de oynamak istemeyen Mangala'nın gelişmelerden haberdar olduğu ve Beşiktaş'a sıcak baktığı belirlendi. Siyah-Beyazlı yönetim Manchester City'nin kararını beklerken bu oyuncu için mali kriterlerin UEFA'nın kurallarına uyarak sonuna kadar zorlanacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor.