Tur Antep’te şölen Arena’da

Gaziantep’i yenmesi durumunda şampiyonluğunu ilan edecek olan Kartal, zaferi ise Osmanlı maçı sonrasında Dolmabahçe’de kutlayacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Mayıs 2017 Güncelleme 23 Mayıs 2017, 00:27
Tur Antep’te şölen Arena’da

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş şampiyonluk için artık gün sayıyor... Ligin bitimine 2 hafta kala Başakşehir ile arasındaki puan farkını 4'e çıkaran Siyah- Beyazlılar, Gaziantep'te şampiyonluk turunu atmayı planlıyor. Başakşehir, cumartesi günü Adanaspor'a yenilirse Kartal, Başakşehir maçına şampiyon olarak çıkacak. 15. şampiyonluğun gelmesi durumunda 3. yıldızı takmaya hak kazanacak olan Beşiktaş bu takdirde Osmanlı maçını beklemeden şampiyonluk turunu atacak. Gaziantep'te 20 bin Siyah-Beyazlı taraftarın maça gelmesi beklenirken Kartal burada şampiyonluk turunu atacak. Ancak asıl şölen Vodafone Arena'da kupanın alınacağı Osmanlıspor maçında yapılacak.

ÜRÜNLERDEN BÜYÜK GELİR BEKLENİYOR
Vodafone Arena'da 4 Haziran'da oynanacak Osmanlıspor mücadelesinde kupayı kaldıracak olan Beşiktaş'ta o gün büyük bir şölen yapılması planlanıyor. Yapılacak etkinlikler için çalışmalar başlarken 3 yıldızlı formaların ve ürünlerin de Osmanlıspor maçı öncesi satışa çıkması bekleniyor. Beşiktaş Yönetimi özellikle formalardan çok büyük bir gelir hedefliyor.

TAM KADRO GİDECEKLER
LİGDE 15. şampiyonluğa çok yaklaşan Beşiktaş'ta büyük heyecan var. Siyah-Beyazlı oyuncular işi son maça bırakmadan Gaziantep'ten şampiyon dönmeye ant içti. Yönetimin ve takımın Gaziantep'e tam kadro gideceği öğrenildi.

KOÇ HENÜZ ŞAMPİYONLUĞU ALMADIK
Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, henüz şampiyonluğu almadıklarını söyledi. Gaziantepspor'un sahaya konu mankeni olarak çıkmayacağını söyleyen Ürkmezgil, "Şampiyonluğa giden bir takımı yenmek için sahaya çıkacaklar. Dikkatli olmalıyız" dedi.