Film'lig' olay!

Samsunsporlu Göksu Türkdoğan, hava topunda rakibiyle çarpıştı. Maç sırasında hafızasını kaybetti! Lig sevincini bile anlayamadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Mayıs 2017 Güncelleme 22 Mayıs 2017, 00:00
Film’lig’ olay!

İÇİNDEKİLER

Samsunspor ligin küme düşecek takımını belirleyen maçta Bandırmaspor'la berabere kaldı. Maçta Bandırmaspor bir alt lige düşerken Göksu Türkdoğan bir pozisyonda rakibiyle kafa kafaya çarpıştı. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Samsunsporlu binlerce taraftar ligde kalmanın sevincini yaşadı. Maç sırasında rakibiyle çarpışan Türkdoğan'ın hafızasını kaybettiği ortaya çıktı. Soyunma odasında durumu anlayan Samsunsporlu yetkililer, futbolcuyu apar topar hastaneye kaldırdı.

KENDİNDE DEĞİLDİ
Olayı anlatan Sportif Direktör Coşkun Zeren şunları söyledi: "Göksu, maçta yaşadığı çarpışmanın etkisiyle hafıza kaybı yaşamış. Maç bittikten sonra da hiçbir şey hatırlamıyordu. Soyunma odasında da kendinde değildi. Top oynadığını dahi hatırlamadı. Apar topar hastaneye kaldırdık. Maçın son 15 dakikasını şuursuz devam etmiş. Bunu sonradan öğrendik. Doktorlar, geçici hafıza kaybı yaşadığını belirledi. Şimdi durumu daha iyi. Taburcu oldu." Göksu Samsunspor'a devre arasında transfer olmuş, 15 maçta 2 gol atmıştı.

'SON 15 DAKİKAM KARANLIK'
Göksu Türkdoğan o an neler yaşadığını şöyle anlattı: "Çarpıştıktan sonra sahaya girdiğimde her yer karanlıktı. Başım dönüyordu. Oyuncu değiştirme hakkımız olmadığı için 15 dakika böyle devam ettim."

Kafasına sert darbe alan Göksu Türkdoğan sahada olduğunu bile unuttu. Garip tavırları yetkililerin dikkatini çekince gerçek ortaya çıktı.