Fener kupa için sahada

Real’i denize döken F.Bahçe şampiyonluk için saat 21.00’de Olympiakos ile kozlarını paylaşıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Mayıs 2017 Güncelleme 21 Mayıs 2017, 01:03
Fener kupa için sahada

İÇİNDEKİLER

THY Euroleague Final Four'unda Fenerbahçe ile Olympiakos bu gece saat 21.00'de Sinan Erdem Arena'da şampiyonluk için sahaya çıkıyor. Son 3 sezonda Final Four oynayan ve üst üste 2. kez finale yükselen Fenerbahçe, çok istiği şampiyonluk kupasına uzanmak için 40 dakikaya daha ihtiyacı var. Bu maçtan önce saat 18.00'de son şampiyon CSKA Moskova ile Fenerbahçe'nin cuma gecesi saf dışı bıraktığı Real Madrid 3.'lük için mücadele verecek. Karşılaşmalar TRT Spor ile beIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

FENERLİLER BİLETLERE TALİP
Fenerbahçe bu dev finalde müthiş bir seyirci desteğine sahip olacak. Sarı-Lacivertli taraftarlar CSKA Moskova ile Real Madrid taraftarlarının biletlerini satın almak için büyük çaba sarfediyor. 15 bin 600 kişilik salonda 12 binin üzerinde Fenerbahçe taraftarı tarihi gecede takımlarına destek olacaklar.

214 ÜLKEDE CANLI YAYINLANACAK
Fenerbahçe ile Olympiakos arasındaki dev finalin 214 ülke televizyonundan canlı olarak yayınlanacağı öğrenildi. Savunma kapasitesi yüksek iki takımın mücadelesinde müthiş bir mücadele beklenirken basketbol otoritelerinin çoğunluğu ve bahis sitelerinin tamamı Sarı-Lacivetli temsilcimizi dev finalin favorisi olarak gösteriyorlar.

OBRA: SEVİNMEYE VAKTİMİZ YOK!
Fenerbahce coachu Obradovic, THY Euroleague Finali'nde Olimpiakos ile karşılaşacakları maçtan önce düzenlenen basın toplantısında açıklamalar yaptı.

ÇOK ÇALIŞTIK BUGÜNE GELDİK
Obradovic, "Çok çalıştık ve bugüne geldik. Sevinmeye vakit yok. Rakibe saygı duyuyoruz. Kupa için tüm gücümüzle sahada olacağız" dedi


Fenerbahçe'nin ABD'li pivotu Ekpe Udoh'un 30. yaş günü işte böyle kutlandı.

SFAİROPOULOS: İŞİMİZ ZOR
Olympiakos coachu Ioannis Sfairopoulos basın toplantısında konuştu. Yunan coach, "Müthiş bir seyircinin önünde oynayacağız ve işimiz zor. 16 yıl önce Obradovic ile ilk karşılaştığımda bugünü tahmin edemezdim" dedi.

30 MİLYON FENERLİ ŞAMPİYONLUĞA TUTKULU
Fenerbahçe'nin Real Madrid'i 84-75 yenerek finale yükselmesi İspanyol basınında geniş yankı buldu. El Mundo gazetesi, "Real Madrid Türk desibeli karşısında tanınmaz bir hale gelirken, adeta felç oldu" derken As gazetesi "Obradovic ve Udoh rüyayı sonlandırdı. 30 milyon taraftarı olan Fenerbahçe'nin ilk Avrupa şampiyonluğu için büyük bir tutkuya sahipti.