10 takım gücünde

Cenk 18, Aboubakar ve Talisca 11’er golle toplam 40 gol attı 3 oyuncu Adana, G.Antep, Bursa, Osmanlı, Karabük, Konya, G.Birliği, Akhisar ve Trabzon’dan fazla gol üretti. Ayrıca 3 yıldız Antalya ile aynı gol sayısına ulaştı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Mayıs 2017 Güncelleme 21 Mayıs 2017, 01:35
10 takım gücünde

İÇİNDEKİLER

Cenk 18, Aboubakar ve Talisca 11'er golle toplam 40 gol attı3. oyuncu Adana, G.Antep, Bursa, Osmanlı, Karabük, Konya, G.Birliği, Akhsai r ve Trabzon'dan fazla gol üretti. Ayrıca 3 yıldız Antalya ile ayngı ol sayısına ulaştı

BAŞARIDA EN BÜYÜK PAY 3 OYUNCUNUN
Kartal' ın muhteşem üçlüsü ligdeki takımlardan Adanaspor, Gaziantepspor, Bursaspor, Osmanlıspor, Kardemir Karabükspor, Konyaspor, Gençlerbirliği, Akhisar ve Trabzonspor'dan daha fazla gol attı. Ayrıca 3 oyuncu ligde 40 gol atan Antalyaspor'la aynı gol sayısına ulaştı. Bu sezon Beşiktaş'ın başarısında büyük pay sahibi olan Cenk Tosun, Talisca ve Aboubakar attıkları gollerle takımlarına puanları getirirken birçok takımın da ipini çekmeyi başardı

BÜTÜN İŞİ BEN DEĞİL OYUNCULAR YAPIYOR
Şenol Güneş, Kasımpaşa maçından sonra taraftarlara seslendi. Maçtan sonra taraftarların kendisini tribünlere çağırmasıyla ilgili olarak, "Bütün işi ben değil oyuncular yapıyor. Onları çağırın" dedi. Taraftarların kendilerine olağanüstü destek verdiğini vurgulayan Güneş, "2 maçımız kaldı. Onları da kazanarak şampiyon olmak istiyoruz" dedi.



ÇOK ÖNEMLi BiR GALiBiYET
Kartal' ın Brezilyalı oyuncusu Adriano çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. Adriano, "Bu takım şampiyon olacak. Bunu hak ettik" diye konuştu.

HER MAÇI KAZANMAK GEREKİYOR
Beşiktaş' ın yıldız oyuncusu Oğuzhan Özyakup bundan sonra her maçı kazanmaları gerektiğini söyledi. Oğuzhan, "Kasımpaşa önünde çok iyi oynadık. Bu maçı geride bırakarak Gaziantep maçına odaklanmamız gerekiyor" diye konuştu.

KUTLAMALAR İÇİN HENÜZ ÇOK ERKEN
Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi şampiyonluk kutlamaları için henüz çok erken olduğunu söyledi. Çebi, "Daha lig bitmedi. Bu maçın keyfi güzel ama şampiyonluk başka birşey" dedi. Şenol Güneş'in arzu etmesi halinde yola devam edeceklerini belirten Çebi, "Onun da bizimle yola devam etmek istediğini düşünüyorum. Bir sorun yok" dedi.

ARTIK SADECE KALAN 2 MAÇA BAKACAĞIZ
Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Quaresma her maça çok iyi motive olduğunu söyledi. Quaresma, "İşi sıkı tutmak gerekir. Ayaklarımızı yere sağlam basmalıyız. Artık sadece kalan 2 maça bakacağız. Biz kazandıktan sonra rakibimiz Başakşehir'in ne yapacağının hiçbir önemi yok. Her maçı kazanmalıyız" ifadesini kullandı.