Ekpe Udoh hava yolları

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Mayıs 2017 Güncelleme 20 Mayıs 2017, 01:22
Ekpe Udoh hava yolları

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin pota altındaki yıldızı Ekpe Udoh, sarı-lacivertli takımın finale yükselmesinde büyük rol oynadı. Pota altını karartan ABD'li yıldız, havadan, karadan rakibine geçit vermedi. Özellikle maçın ikinci yarısında çok kritik basketler atan Ekpe Udoh, savunmada da Real Madridli oyuncuların üzerine kabus gibi çöktü. Sezon genelinde ortaya koyduğu başarılı basketbolla takımını sırtlayan isimlerin başında gelen ABD'li pivot, dün akşam ortaya koyduğu muhteşem performansla Sinan Erdem'deki taraftarları mest etti. Udoh, Real Madrid karşısısında 18 sayı, 12 ribaund ve 8 asistle double double yaptı. Bu istatistiklerle İspanyol ekibinin kabusu olan başarılı basketbolcunun performansı alkış aldı.

'ŞAMPİYONLUK İÇİN SAVAŞACAĞIZ'
SARI- Lacivertlilerin finale yükselmesinde kilit rol oynayan Udoh maç sonunda, "Finale yükseldiğimiz için çok mutluyum. Takım olarak bunu çok istedik ve harika bir mücadele ortaya koyduk. Taraftarımızın müthiş desteği bizi ateşledi. Euroleague'i kazanmak için sonuna kadar savaşacağız. Bunun için önümüzde tek bir maç var. Olympiakos'u yenip muhteşem taraftarımıza kupayı hediye etmek istiyoruz." dedi.



TÜRKOĞLU'NDAN TAM DESTEK
TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, Fenerbahçe'nin Real Madrid'le oynadığı maçı tribünden izleyerek temsilcimize destek oldu.



NUSRET'E BÜYÜK İLGİ
Sosyal medyada yayınladığı videolarla fenomen hale gelen Nusret Gökçe, dün geceki maçta tribünlerin ilgi odağıydı.



ATAMAN SÜRPRİZİ
F.Bahçe'nin Real Madrid ile oynadığı maçı sarılacivertlilerin ezeli rakibi Galatasaray'ın başatrenörü Ergin Ataman da canlı izledi.